TEL: 22 654 05 09
TEL. KOM.: 600 535 222
EMAIL: SALON@RELAXINSPA.PL

OPINIE

O P I N I E K L I E N T Ó W

100% stopy zadowolenia z Relax in Spa

 99.7 %  |  pozytywnych komentarzy* 

5.0  Średnia ocen  |   1.800 opinii  

*źródło versum.com

Opinie Klientów – ponieważ Państwa zdanie jest dla nas ważne, po każdym zabiegu prosimy o wystawienie ogólnej opinii podsumowującej takie aspekty funkcjonowania Relax in Spa jak: jakość obsługi klienta, jakość wykonania zabiegu, czystość gabinetu, jakość pracy terapeuty, oferta, wrażenie ogólne.

Zachęcamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów o nas. Poniżej opinie z ostatnich tygodni, a wszystkie komentarze znajdziecie tu: KOMENTARZE. Za każdy komentarz +150pkt.

  >> zobacz wszystkie opinie <<  na versum

______________________________

6 czerwca 2019 07:36
Iwona Jacobsson

Wspanialy masaz. Pani Aleksandra dokladna, z czuciem i zaangazowaniem wykonala masaz. Polecam goraco,

5.0
______________________________
5 czerwca 2019 19:03
Dorota

Polecam z całego serca Panią Edytę. Magiczne ręce

5.0

______________________________

4 czerwca 2019 13:49
Magdalena

Było cudownie. P. Kasia jest prawdziwym expertem i fachowcem, jest bardzo delikatna, pomocna i dyskretna, sprawia, że Klient czuje się doopiekowany a jednocześnie swobodny.
Wrócę na pewno 🙂

5.0
2 czerwca 2019 21:14
Wojciech

Relaks, odprężenie i regeneracja. W 100% polecam 🙂

5.0

______________________________

29 maja 2019 19:53
Iga

Pani Edyta jak zwykle stanela na wysokosci zadania. Swietnie doradzila oraz profesjonalnie wykonala zabieg. Wroce z przyjemnoscia! Stosunek ceny do jakosci tez zadowalajacy. Goraco polecam Relax In Spa 🙂

5.0
27 maja 2019 08:34
andrzej_masakraeu

Profesjonalizm i bardzo wysoki poziom usług. Wysyłam wszystkich znajomych do spa poniewaz po zabiegach człowiek wychodzi jak nowy.

5.0
______________________________
16 maja 2019 09:46
Katarzyna

Pani Edytko, bardzo dziękuję! Unosiłam się nad ziemią 🙂 Pełen profesjonalizm, cudowna atmosfera, a na koniec kieliszek Prosecco 🙂
Polecam po stokroć!

5.0

______________________________

8 maja 2019 20:07
Katarzyna

Wsapniały, relaksujący masaż. Bardzo nastrojowa atmosfera, muzyka, przygaszone światło, blask świec…nic dodać, nic ująć. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty na masaż w Relax in Spa.

5.0
______________________________
15 kwietnia 2019 18:17
Renata

Miła atmosfera, profesjonalnie wykonany zabieg

5.0
______________________________
Agnieszka

Pani Ola to absolutnie wyjątkowa osoba. Bardzo uważna, profesjonalna, do tego ciepła i sympatyczna. Z przyjemnością wracam !

5.0
______________________________
8 kwietnia 2019 22:25
Adam

Pani Marta jest najlepszą masażystką w Warszawie. Cała załoga Relax in Spa to specjaliści profesjonalni specjaliści od relaxu. Pozdrawiam i gorąco polecam

5.0

______________________________

Monika

ocena Bardzo Dobra za jakość i atmosferę… Dziękuję i serdecznie PoLeCaM

5.0

______________________________

Alla

Bardzo miła Pani Patrycja, profesjonalne podejscie i serwis, którymi jestem zadowolona. Planuję wrócić. Szczerze polecam!

5.0
______________________________
Ingvild

Great massages, lovely staff and really nice studio!

5.0
______________________________
2 kwietnia 2019 19:38
Ewa

Wspaniały masaż, profesjonalna obsługa, cudowna atmosfera! Zdecydowanie wszystkim polecam, na pewno będę wracac 🙂

5.0
______________________________
28 marca 2019 20:03
Grzegorz

Byliśmy z żoną już drugi raz i każda z wizyt była tego warta. Bardzo profesjonalna i miła usługa.

5.0
______________________________
23 marca 2019 18:12
Katarzyna

Jak zawsze wyszłam zrelaksowana, wypoczęta i ze wspaniałym samopoczuciem:)

5.0

______________________________

22 marca 2019 18:13
agata

Pani Edyta jest nieoceniona, bardzo sympatyczna a przede wszystkim profesjonalna!
Zabieg który wykonała w pełni spełnił moje oczekiwania, a nawet je przerósł!
Przed rozpoczęciem zostałam poinformowana o wszystkich działaniach kwasu oraz pielęgnacji, która powinnam wykonywać po zabiegu.
Bardzo polecam !!!!

______________________________
19 marca 2019 15:07
Małgorzata

Wizyta w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze. Polecam 🙂

5.0
______________________________
12 marca 2019 20:32
Arek

Świetne miejsce. Oczywiście jego siła to personel. Bardzo profesjonalny i życzliwy. Pani Marta – masażystka rewelacyjna, bardzo polecam.

5.0
______________________________

______________________________

7 marca 2019 21:07
Noy

Amazing feeling. Proffesional! So glad I’ve found.

5.0
______________________________
7 marca 2019 09:13
KAROLINA

Polecam wszystkim Paniom 🙂
Uprzejma obsługa, świetne zabiegi 🙂

5.0
______________________________

3 marca 2019 19:11

Paulina

Bardzo fajne miejsce! Wspaniała atmosfera, obsługa sympatyczna i baaardzo profesjonalna, dbałość o każdy szczegół. Ceremonia “Cytrusowe orzeźwienie” rewelacja! Polecam w 100%! 🙂

5.0

______________________________

26 lutego 2019 20:57
Philippe

Nice, gentle team- great and clean place. Best spa place in warsaw

5.0

______________________________

25 lutego 2019 19:59
Malgorzata

Bardzo dobry masaż. Byłam pierwszy raz w Relax in Spa i na pewno planuje wrócić na kolejne sesje.

5.0
______________________________
21 lutego 2019 20:21
Natalia

Jak zwykle Pani Kasia wykonała świetną robotę! Bardzo polecam!

5.0

______________________________

21 lutego 2019 20:13
NU

Profesjonalnie, sprawnie, miło…po prostu super! Kosmetyki wysokiej klasy, bez amoniaku. Szczerze polecam panią Agnieszkę.

5.0

______________________________

21 lutego 2019 18:47
agnieszka

Pani Agnieszka jak zwykle mistrzostwo! Dziekuje!

5.0

______________________________

16 lutego 2019 01:33
Erwin

Dziękuje bardzo za profesjonalne podejście, wysoką jakość oraz świetny klimat, na pewno wrócę.

5.0

______________________________

15 lutego 2019 18:23
Liwia

Urosłam przez te pół godziny o 5 cm. I schudłam o 5 kg. Co najmniej 🙂

5.0

______________________________

Adam

Jak zawsze profesjonalnie . RELAX in SPA polecam wszystkim pragnącym chwili relaksu 🙂

Olga

Na początku muszę napisać, że salon wygląda w środku bardzo ładnie, jest zadbany i czysty. Panie są bardzo sympatyczne i pomocne. Kompleksowość całej usługi na najwyższym poziomie – troska o klienta od początku do samego końca. No i w końcu cudowne ręce. Skorzystaliśmy z masażu relaksacyjnego dla dwojga – było to naprawdę bardzo miłe przeżycie i wspaniały początek reszty wieczoru. Zdecydowanie polecam i na pewno będziemy korzystali z usług salonu! 🙂

5.0

______________________________

28 stycznia 2019 09:59
Sylwia

Rewelacja! Wychodzę z salonu. zrelaksowana, zadowolona. Polecam Wszystkim 🙂

5.0

______________________________

13 stycznia 2019 15:05
Adam

cudowna godzina. Każdemu gorąco polecam

5.0

______________________________

12 stycznia 2019 22:05
Eva

Pani Marta jest wspaniała! Fantastyczny rytuał złoty dotyk, masaż głowy rewelacyjny, jako młoda mama wyszłam zrelaksowana i odprężona jak nigdy dotąd! Na pewno wrócę do Relax in Spa nie raz! Bardzo dziękuję za opiekę na najwyższym poziomie.

5.0

______________________________

Monika

Pani Patrycja – torpeda! Jeden z lepszych masaży na jakich byłam 🙂 Polecam!

5.0

______________________________

Klientka

Jak zwykle usługa na najwyższym poziomie. Profesjonalny dobór zabiegu do potrzeb skory. Serdecznie polecam!

5.0
______________________________

28 grudnia 2018 18:56

Gabriela

Bardzo dobry zabieg, profesjonalna i miła obsługa 😉 , relaksująca muzyka i czyste pomieszczenie

5.0

______________________________

25 grudnia 2018 13:35
maria

jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty i ze swojej odnowionej fryzury, pani Agnieszka, jak zwykle, na medal

5.0
______________________________
23 grudnia 2018 18:40
Irmina

super wizyta, już nie mogę doczekać się kolejnej!:-)

5.0

______________________________

 22 grudnia 2018 17:45
Danuta

Przychodzę siadam na fotelu i jak zwykle po wykonaniu uslugi przez Panią Agnieszkę wychodzę z salonu bardzo zadowolona

5.0

______________________________

 18 grudnia 2018 18:52
Adam Teacher

Przesympatycznie, profesjonalnie, z super relaksacyjną muzyką w tle. Polecam

5.0

______________________________

Mateo

Świetny masaż w czekoladzie. Polecam 10/10

5.0
______________________________

1 grudnia 2018 18:10

Aleksandra

Pani Agnieszka jak zwykle niezawodna i zaangażowana, wyczarowała przepiękny kolor i nadała włosom niezwykłej lekkości! Do tego świetnej jakości kosmetyki do koloryzacji i stylizacji – nie może być lepiej! Zdecydowanie polecam 🙂

5.0

______________________________

Andrzej_masakraeu

Zawsze wychodzę po zabiegach nowy odświeżony Polecam

5.0

______________________________

24 listopada 2018 23:29
Arek

Jestem bardzo zadowolony, przyjemne miejsce i bardzo profesjonalna obsługa.

5.0

______________________________

23 listopada 2018 19:18
Edyta

Zdecydowanie polecam wizytę, Pani Aleksandra jest świetną specjalistką, która cudownie dba o swoich klientów. 🙂

5.0

______________________________

Sylwia

Profesjonalnie wykonany masaż głowy w miłej atmosferze. Na pewno jeszcze tam wrócę !

5.0

______________________________

maria

Znów mam świetną fryzurę, nawet nie wiem kiedy pani Agnieszka tego dokonała tak przyjemnie się rozmawiało.
Dziękuję za jedno i drugie

5.0

______________________________

Aneta

Wszystko jak zwykle świetnie- zaczynając od atmosfery w salonie, poprzez produkty używane do koloryzacji, kończąc na efekcie 🙂 Polecam!!

5.0

______________________________

Raczyńska Sylwia

Wizyta przekroczyła moje oczekiwania – profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera, dobrze omówiony zabieg, mnóstwo wskazówek i rad dot. pielęgnacji cery plus innych alternatywnych zabiegów. Polecam Panią Kasię 🙂

5.0
 ______________________________

4 listopada 2018 16:06

Kasia Ś

Witam,
Każda wizyta u Pani Agnieszki daje więcej zadowolenia.
Wyszłam w świetnym humorze, kolor + rozświetlenie dało jeszcze fajniejszy efekt.
Pozdrawiam,
polecam

5.0

______________________________

Anna

Very nice place, highly recommended.
Friendly and professional staff. We loved it a lot.

5.0

______________________________

Irmina

polecam to miejsce! korzystam z usług salonu od wielu lat i nigdy się nie zawiodłam 🙂 efekt po zabiegu na twarz jest wspaniały. Wszystko jest na najwyższym poziomie.

5.0

______________________________

Justyna

Cudowne doznania. Fantadtyczna atmosfera. Idealny sposob na relaks… zdecydowanie polecam

5.0

______________________________

8 października 2018 19:19
Teresa

Profesjonaluzja. Przemiła Panie.Nie był ominiety żaden mięsień. Polecamy !!!y

5.0

______________________________

29 września 2018 15:08
Kasia Ś

Witam,
wizyta u Pani Agnieszki- rewelacja. Wyszłam bardzo zadowolona. Dobrze wymieszane kolory, ciekawe połączenia blondu. Efekt rozświetlona twarz. Nic nie narzuca klientowi jedynie subtelnie , fachowo doradza.
Pozdrawiam, polecam. Prawdziwy relaks.

5.0

______________________________

11 września 2018 19:26
Katarzyna

Bardzo chętnie wracam do Relax in spa…profesjonalna obsługa, dogodna lokalizacja i duży wybór zabiegów.

5.0

______________________________

Reinaldo R

Attention to detail. We were treated like VIPs. Great overall experience!

5.0
______________________________
maria

Moje włosy po mistrzowskim ostrzyżeniu znów chcą mnie słuchać. Pogawędka z panią Agnieszką działa na człowieka uzdrawiająco.
Bardzo za wszystko dziękuję.

5.0

______________________________

2 sierpnia 2018 21:06
Agata

Rytuał był bardzo odprezajacy. Miła, intymna atmosfera. Wraz z partnerką czułyśmy się bardzo ‘zaopiekowane’ 🙂 brak pośpiechu, chwila dla siebie… Idealnie.

5.0

______________________________

24 lipca 2018 10:30
Kasia

Prezent kupiony dla koleżanki z okazji wieczoru panieńskiego 🙂 Była bardzo zadowolona! Przemiła obsługa 🙂

5.0

______________________________

Ritu and 5 others – England

We came from London to celebrate my cousins Hen party, the customer service from start to finish has been excellent. We managed to have the spa to ourselves for 3.5 hours and we we offered lemon water wine coffee and snacks while waiting for the first group of us to get a massages. We all left feeling relaxed and thoroughly enjoyed ourself. Would recommend to others, thank you relax in spa.

5.0
______________________________

29 czerwca 2018 09:18

Maria

Pani Agnieszka obcięła mnie fantastycznie. Po umyciu, włosy same się układają. W nowe fryzurze czuję się jak gwiazda filmowa i zbieram morze komplementów 🙂 Rewelacja!

5.0

______________________________

Jadwiga

Dziękuję bardzo! Po wielu godzinach pracy przy komputerze i jeździe samochodem wykonany profesjonalnie masaż przynosi ogromną ulgę i rozluźnia napiete mięśnie. Polecam kazdemu!

5.0
______________________________

19 czerwca 2018 20:13

Aleksandra

Masaż otrzymałam w prezencie urodzinowym i było naprawdę super. Piękne zapachy i pełen relaks. Pani Marta była bardzo profesjonalna. Każdemu polecam taki masaż!

5.0

______________________________

14 czerwca 2018 19:07
Weronika

Profesjonalnie wykonane oczyszczanie twarzy. Świetna atmosfera i cudowny relaks. Pani Katarzyna wspaniałą kompetentną osobą, która potrafi zdziałać cuda nawet z bardzo trudnymi zmianami skórnymi. Polecam Relax in SPA w 100%.

5.0

______________________________

13 czerwca 2018 20:12
Adam

Pani Marta ukoiła mój ból – dziękuję 🙂

5.0

______________________________

13 czerwca 2018 18:15
Danuta

Jestem stałą klientką Pani Edytki która doskonale wyczuwa moje wymagania i spelnia je

5.0

______________________________

11 czerwca 2018 18:29
Grzegorz

Pani Agnieszka jak zawsze miła i uśmiechnięta. Strzyżenie pełna satysfakcja. Polecam☺

5.0
______________________________
29 maja 2018 21:26
Jolanta i Camilla

Jak zawsze – profesjonalnie i miło. Dziękujęmy bardzo i do zobaczenia następnym razem.

5.0
17 maja 2018 20:39
Mama Alana

Mały Klient czyli bardzo wymagający ,ale jeszcze bardziej zadowolony 😉

5.0
9 maja 2018 21:33
Kaś01

Jak zawsze niezawodny manicure i pedicure klasyczny!

5.0

______________________________

Kasia

Masaz byl naprawde rewelacyjny, wykonany bardzo starannie, pani byla przemila i bardzo profesjonalna, dziekuje i na pewno wroce!

5.0
 ______________________________
23 kwietnia 2018 10:11
Magda

Wizyta przebiegła rewelacyjnie.
Sam zabieg przeprowadzony był bardzo profesjonalnie.
Konsultantka SPA podzieliła się swoją duża wiedzą z zakresu kosmetologii, służyła wsparciem przy doborze zabiegu.
Atmosfera w samym salonie i w gabinecie w trakcie zabiegu była bardzo przyjemna, pełna życzliwości pracujących tam konsultantek.
Na pewno wrócę do Relax In SPA na kolejne zabiegi.

5.0

______________________________

18 kwietnia 2018 23:01
Justyna

Super super super! Naprawdę jestem zachwycona efektami jakie osiągnęłyśmy razem z Panią Edytką. Zabiegi dobrane idealnie, miła atmosfera, aż chciałoby się na zawsze zostać w Relax in SPA. Gorąco polecam

5.0

______________________________

16 kwietnia 2018 07:36
Milena

Mama zachwycona, bylo wspaniale I na pewno tam wrocimy!

5.0

______________________________

Relax w stu procentach. Zawsze zadowolony. Polecam wszystkim.

5.0

______________________________

Fantastyczny masaż, bardzo profesjonalny. A Pani Ola miła i widać, że lubiąca swoją pracę. Salon godny polecenia.

5.0

______________________________

Pani Agnieszka w 100% o mnie zadbała i sprawiła że wyszłam na głowie z dokładnie tym co chciałam. Kolor piękny, naturalnie wygląda. Włosy układają się bardzo dobrze jestem super zadowolona.

5.0

______________________________

Po raz kolejny przekonuję się, że Pani Edyta to właściwa osoba na właściwym miejscu. Doskonale dobiera zabiegi do potrzeb mojej skóry i efektu, który chcemy osiągnąć. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do Pani Edyty. Gorąco polecam wizytę w Relax in SPA!

5.0

______________________________

Very relaxing with the three-step chocolatemassage. The staff listened to me and my girlfriends requests and we enjoyed it a lot and both of us smell really nice after the final chocolatemask!

5.0

______________________________

Jestem zadowolona z usługi masażu wykonanego przez Panią Dorotę. Pani Dorota wypytała o wszystkie dolegliwości i kontuzje z przeszłości, plu dostosowywała siłę ucisku podczas trwania masażu.
Polecem!

5.0

______________________________

Jak zwykle widoczny już od razu pozytywny wpływ zabiegu na skórę twarzy. Jak zwykle profesjonalny zabieg i jednocześnie relaks. Serdecznie polecam wizytę u pani Edyty.

5.0

______________________________

Zabieg wykonany profesjonalnie przez przemiłą Panią Katarzynę. Cudowna atmosfera – pełen komfort i relaks już po przekroczeniu progu salonu. Na pewno wrócę do Relax in SPA. Serdecznie polecam.

______________________________

Jak zwykle – profesjonalnie, miło i z uśmiechem. Dziękuję bardzo obu Paniom. Do zobaczenia następnym razem.

______________________________

Personel w 100% zainteresowany klientem, od samego przekroczenia progu, aż do wyjścia, klient jest w centrum uwagi, wizyta bez zastrzeżeń, bardzo kompetentni i wykwalifikowani specjaliści.

5.0

______________________________

Jak zawsze wszystko super 🙂

5.0

______________________________

Masaz Goraca Czekolada byl rewelacyjny. Odpreza cialo i umysl. Prawdziwa uczta czekoladowa bez kalorii 🙂 Cialo bylo super wygladzone, a zapach utrzymywal sie jeszcze do konca dnia -yammi. Polecam Relax in SPA beauty experts, masazystki byly bardzo profesjonalne w tym co robia. Napewno jeszcze tam wroce na kolejny zabieg.

5.0

______________________________

pełen relax 🙂 Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Można w 100% zaufać Paniom. Czuję się po zabiegach wspaniale.

5.0

______________________________

A 5 Star Luxury Oasis in the middle of Warsaw. Thank you so much ladies. The environment was friendly and warm – immediately we were made to feel comfortable and welcome and we were offered a range of drinks and some cake to start the experience. The treatment area is very high quality – the rooms are warm, the towels are rich and thick and the therapists are super. They speak of course Polish but also English – so they explain everything. There are robes available if you have to change rooms for new treatments. There is a wide variety of treatments and the Rubins that we had was exquisite – facial, head massage, full body scrub and massage – sublime!!
Thank you for an amazing experience – we will be back

5.0

______________________________

13 stycznia 2018 20:34
Łukasz

Bardzo miła obsługa, od razu zostałem zapytany, czy chciałbym się czegoś napić. Pani Edyta ma bardzo sympatyczne oraz indywidualne i profesjonalne podejście do klienta. Poza tym eleganckie i nowoczesne miejsce. Polecam!

5.0
 ______________________________

6 stycznia 2018 18:13

Wszystko idealnie, profesjonalizm w każdym calu.

5.0

______________________________

Serdecznie polecam Panią Agnieszkę i bardzo dziękuję za nową fryzurę 😃

5.0

______________________________

Wspaniały zabieg na twarz -Ani age. To było 1,5 godziny relaksu a skóra cudownie odżywiona i gładka. Polecam każdemu 😊

5.0

 ______________________________

Połączenie masaży klasycznego z masażem gorącymi kamieniami był znakomitym pomysłem. jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu. POLECAM

5.0

______________________________

Inna fryzura, czuję się młodsza i kilka lat 🙂

5.0
30 listopada 2017 21:19
Anna M.

Fantastyczna pani kosmetyczka.
Z ogromną cierpliwością tłumaczyła mi swój każdy “step by step”.
Przyjdę na pewno jeszcze (mam naszieje) nie raz.

5.0

______________________________

Patrycja and Edyta were very kind and helpful.
They do enjoy what they do which translates into the service they provide. Me and my girlfriend were very relaxed and satisfied with the service. We will recommend to others.

5.0
 ______________________________
13 listopada 2017 12:27
Adam

Cudowny masaż pleców . Relax i odprężenie

5.0

_______________________________

Wysoki profesjonalizm, dbałość o szczegóły, zwłaszcza o odpowiedni nastrój. Polecam!

5.0

_______________________________

Mega mega nowo narodzona!!! Jak zawsze twarz oczyszczona najedzona a ręka po masażu nie boli wogole !!!! Szok i szczęście 😉😊😘

5.0
31 października 2017 18:32
Monika

Wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie, wiele cennych rad. Serdecznie polecam!

_______________________________

Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z zabiegu, miło, przytulnie I profesjonalnie

5.0

_______________________________

Dziękuję za profesjonalizm i poprawę humoru 😃

5.0
 _______________________________

Profesjonalnie i zawodowo. I tym razem nie zawiodłam się. Brawo!

5.0

_______________________________

15 października 2017 14:06
M&M

Pani Agnieszka uratowała mój kolor, moje włosy wreszcie wyglądają tak jak chciałam. 😉

5.0

_______________________________

Bardzo polecam Panią Agnieszkę! Przemiła i kompetentna osoba. Z fryzury jestem bardzo zadowolona, włosy pięknie się układają. Polecam!

5.0

_______________________________

Fachowa i miła obsługa, odpowiednie doradztwo i ścięcie włosów na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony!

5.0

_______________________________

Pani Agnieszka doradziła mi wybór odpowiedniego do moich włosów zabiegu, spędziłam czas w przemiłej atmosferze i jestem bardzo zadowolona z wizyty 🙂 serdecznie polecam!

5.0

_______________________________

It was lovely! I felt very welcomed and the massage was very relaxing. Thank you 🙂

5.0

_______________________________

Kolejny masaż , który przynosi relax i ma zbawienny wpływ na mój kręgosłup. Pani Maryo dziękuję 😀

5.0

_______________________________

Pani Edytka jak zawsze spisała się na medal bo wie doskonale czego potrzeba mojej skórze. Pozdrawiam serdecznie 🙂

5.0

_______________________________

Wspaniały zabieg! Bardzo polecam i sama mam zamiar koniecznie powtórzyć. Dziękuję za świetny urodzinowy prezent!

5.0

_______________________________

Wspaniała atmosfera i doskonały zabieg, który przywraca lekkość mojemu ciału w ciazy, polecam!

5.0

_______________________________

Dziękuję bardzo za fachową obsługę i bardzo przyjemnie spędzony czas. Stópki i brwi wyszły fantastycznie! Do tej pory cieszę się efektami, a jest już trzy tygodnie po wizycie. Oczywiście planuję już kolejną 🙂

5.0

_______________________________

Rewelacyjny, bardzo relaksujący masaż, na pewno wrócę do Pani Aleksandry. POLECAM!

5.0
_______________________________

Rewelacyjny, bardzo relaksujący masaż, na pewno wrócę do Pani Aleksandry. POLECAM!

5.0

 _______________________________

 26 sierpnia 2017 23:03

maria

Jestem świetnie ostrzyżona i bardzo zadowolona z przebiegu wizyty. Pani Agnieszka, jak zwykle, bardzo profesjonalna i miła, a urodzinowy masaż twarzy i szyi w wykonaniu pani Patrycji to prawdziwa przyjemność i relaks.

5.0

_______________________________

Wspaniały mssaż kręgosłupa . Pani Marta skutecznie pozwoliła mi usunąć ból pleców .

5.0

_______________________________

Jak zawsze wszystko na plus, nie chce się aż wychodzić, a chce się zawsze wrócić.

5.0

_______________________________

Pełen profesjonalizm! Czas spędzony w ciszy z muzyką relaksacyjną. Usługi wykonywane są pełną dbałością o każdy szczegół. W trakcie wykonywanych zabiegów nie czułam się jak kolejna klientka, którą można odznaczyć, za wykonanie usługi. Polecam!

5.0

_______________________________

 

  >> zobacz wszystkie opinie <<  na versum

 

 

 

 

 

Menu
×