TEL: 22 654 05 09
TEL. KOM.: 600 535 222
EMAIL: SALON@RELAXINSPA.PL

OPINIE

O P I N I E   K L I E N T Ó W

Opinie Klientów – ponieważ Państwa zdanie jest dla nas ważne, po każdym zabiegu prosimy o wystawienie ogólnej opinii podsumowującej takie aspekty funkcjonowania Relax in Spa jak: jakość obsługi klienta, jakość wykonania zabiegu, czystość gabinetu, jakość pracy terapeuty, oferta, wrażenie ogólne.
Zachęcamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów o nas. Poniżej opinie z ostatnich tygodni, a wszystkie komentarze znajdziecie tu: KOMENTARZE. Za każdy komentarz +150pkt.

opinie Relax in SpaŚrednia opinii i ocen 5.0

______________________________

Mateo

Świetny masaż w czekoladzie. Polecam 10/10

5.0
______________________________

1 grudnia 2018 18:10

Aleksandra

Pani Agnieszka jak zwykle niezawodna i zaangażowana, wyczarowała przepiękny kolor i nadała włosom niezwykłej lekkości! Do tego świetnej jakości kosmetyki do koloryzacji i stylizacji – nie może być lepiej! Zdecydowanie polecam 🙂

5.0

______________________________

Andrzej_masakraeu

Zawsze wychodzę po zabiegach nowy odświeżony Polecam

5.0

______________________________

24 listopada 2018 23:29
Arek

Jestem bardzo zadowolony, przyjemne miejsce i bardzo profesjonalna obsługa.

5.0

______________________________

23 listopada 2018 19:18
Edyta

Zdecydowanie polecam wizytę, Pani Aleksandra jest świetną specjalistką, która cudownie dba o swoich klientów. 🙂

5.0

______________________________

Sylwia

Profesjonalnie wykonany masaż głowy w miłej atmosferze. Na pewno jeszcze tam wrócę !

5.0

______________________________

maria

Znów mam świetną fryzurę, nawet nie wiem kiedy pani Agnieszka tego dokonała tak przyjemnie się rozmawiało.
Dziękuję za jedno i drugie

5.0

______________________________

Aneta

Wszystko jak zwykle świetnie- zaczynając od atmosfery w salonie, poprzez produkty używane do koloryzacji, kończąc na efekcie 🙂 Polecam!!

5.0

______________________________

Raczyńska Sylwia

Wizyta przekroczyła moje oczekiwania – profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera, dobrze omówiony zabieg, mnóstwo wskazówek i rad dot. pielęgnacji cery plus innych alternatywnych zabiegów. Polecam Panią Kasię 🙂

5.0
 ______________________________

4 listopada 2018 16:06

Kasia Ś

Witam,
Każda wizyta u Pani Agnieszki daje więcej zadowolenia.
Wyszłam w świetnym humorze, kolor + rozświetlenie dało jeszcze fajniejszy efekt.
Pozdrawiam,
polecam

5.0

______________________________

Anna

Very nice place, highly recommended.
Friendly and professional staff. We loved it a lot.

5.0

______________________________

Irmina

polecam to miejsce! korzystam z usług salonu od wielu lat i nigdy się nie zawiodłam 🙂 efekt po zabiegu na twarz jest wspaniały. Wszystko jest na najwyższym poziomie.

5.0

______________________________

Justyna

Cudowne doznania. Fantadtyczna atmosfera. Idealny sposob na relaks… zdecydowanie polecam

5.0

______________________________

8 października 2018 19:19
Teresa

Profesjonaluzja. Przemiła Panie.Nie był ominiety żaden mięsień. Polecamy !!!y

5.0

______________________________

29 września 2018 15:08
Kasia Ś

Witam,
wizyta u Pani Agnieszki- rewelacja. Wyszłam bardzo zadowolona. Dobrze wymieszane kolory, ciekawe połączenia blondu. Efekt rozświetlona twarz. Nic nie narzuca klientowi jedynie subtelnie , fachowo doradza.
Pozdrawiam, polecam. Prawdziwy relaks.

5.0

______________________________

11 września 2018 19:26
Katarzyna

Bardzo chętnie wracam do Relax in spa…profesjonalna obsługa, dogodna lokalizacja i duży wybór zabiegów.

5.0

______________________________

Reinaldo R

Attention to detail. We were treated like VIPs. Great overall experience!

5.0
______________________________
maria

Moje włosy po mistrzowskim ostrzyżeniu znów chcą mnie słuchać. Pogawędka z panią Agnieszką działa na człowieka uzdrawiająco.
Bardzo za wszystko dziękuję.

5.0

______________________________

2 sierpnia 2018 21:06
Agata

Rytuał był bardzo odprezajacy. Miła, intymna atmosfera. Wraz z partnerką czułyśmy się bardzo ‘zaopiekowane’ 🙂 brak pośpiechu, chwila dla siebie… Idealnie.

5.0

______________________________

24 lipca 2018 10:30
Kasia

Prezent kupiony dla koleżanki z okazji wieczoru panieńskiego 🙂 Była bardzo zadowolona! Przemiła obsługa 🙂

5.0

______________________________

Ritu and 5 others – England

We came from London to celebrate my cousins Hen party, the customer service from start to finish has been excellent. We managed to have the spa to ourselves for 3.5 hours and we we offered lemon water wine coffee and snacks while waiting for the first group of us to get a massages. We all left feeling relaxed and thoroughly enjoyed ourself. Would recommend to others, thank you relax in spa.

5.0
______________________________

29 czerwca 2018 09:18

Maria

Pani Agnieszka obcięła mnie fantastycznie. Po umyciu, włosy same się układają. W nowe fryzurze czuję się jak gwiazda filmowa i zbieram morze komplementów 🙂 Rewelacja!

5.0

______________________________

Jadwiga

Dziękuję bardzo! Po wielu godzinach pracy przy komputerze i jeździe samochodem wykonany profesjonalnie masaż przynosi ogromną ulgę i rozluźnia napiete mięśnie. Polecam kazdemu!

5.0
______________________________

19 czerwca 2018 20:13

Aleksandra

Masaż otrzymałam w prezencie urodzinowym i było naprawdę super. Piękne zapachy i pełen relaks. Pani Marta była bardzo profesjonalna. Każdemu polecam taki masaż!

5.0

______________________________

14 czerwca 2018 19:07
Weronika

Profesjonalnie wykonane oczyszczanie twarzy. Świetna atmosfera i cudowny relaks. Pani Katarzyna wspaniałą kompetentną osobą, która potrafi zdziałać cuda nawet z bardzo trudnymi zmianami skórnymi. Polecam Relax in SPA w 100%.

5.0

______________________________

13 czerwca 2018 20:12
Adam

Pani Marta ukoiła mój ból – dziękuję 🙂

5.0

______________________________

13 czerwca 2018 18:15
Danuta

Jestem stałą klientką Pani Edytki która doskonale wyczuwa moje wymagania i spelnia je

5.0

______________________________

11 czerwca 2018 18:29
Grzegorz

Pani Agnieszka jak zawsze miła i uśmiechnięta. Strzyżenie pełna satysfakcja. Polecam☺

5.0
______________________________
29 maja 2018 21:26
Jolanta i Camilla

Jak zawsze – profesjonalnie i miło. Dziękujęmy bardzo i do zobaczenia następnym razem.

5.0
17 maja 2018 20:39
Mama Alana

Mały Klient czyli bardzo wymagający ,ale jeszcze bardziej zadowolony 😉

5.0
9 maja 2018 21:33
Kaś01

Jak zawsze niezawodny manicure i pedicure klasyczny!

5.0

______________________________

Kasia

Masaz byl naprawde rewelacyjny, wykonany bardzo starannie, pani byla przemila i bardzo profesjonalna, dziekuje i na pewno wroce!

5.0
 ______________________________
23 kwietnia 2018 10:11
Magda

Wizyta przebiegła rewelacyjnie.
Sam zabieg przeprowadzony był bardzo profesjonalnie.
Konsultantka SPA podzieliła się swoją duża wiedzą z zakresu kosmetologii, służyła wsparciem przy doborze zabiegu.
Atmosfera w samym salonie i w gabinecie w trakcie zabiegu była bardzo przyjemna, pełna życzliwości pracujących tam konsultantek.
Na pewno wrócę do Relax In SPA na kolejne zabiegi.

5.0

______________________________

18 kwietnia 2018 23:01
Justyna

Super super super! Naprawdę jestem zachwycona efektami jakie osiągnęłyśmy razem z Panią Edytką. Zabiegi dobrane idealnie, miła atmosfera, aż chciałoby się na zawsze zostać w Relax in SPA. Gorąco polecam

5.0

______________________________

16 kwietnia 2018 07:36
Milena

Mama zachwycona, bylo wspaniale I na pewno tam wrocimy!

5.0

______________________________

Relax w stu procentach. Zawsze zadowolony. Polecam wszystkim.

5.0

______________________________

Fantastyczny masaż, bardzo profesjonalny. A Pani Ola miła i widać, że lubiąca swoją pracę. Salon godny polecenia.

5.0

______________________________

Pani Agnieszka w 100% o mnie zadbała i sprawiła że wyszłam na głowie z dokładnie tym co chciałam. Kolor piękny, naturalnie wygląda. Włosy układają się bardzo dobrze jestem super zadowolona.

5.0

______________________________

Po raz kolejny przekonuję się, że Pani Edyta to właściwa osoba na właściwym miejscu. Doskonale dobiera zabiegi do potrzeb mojej skóry i efektu, który chcemy osiągnąć. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do Pani Edyty. Gorąco polecam wizytę w Relax in SPA!

5.0

______________________________

Very relaxing with the three-step chocolatemassage. The staff listened to me and my girlfriends requests and we enjoyed it a lot and both of us smell really nice after the final chocolatemask!

5.0

______________________________

Jestem zadowolona z usługi masażu wykonanego przez Panią Dorotę. Pani Dorota wypytała o wszystkie dolegliwości i kontuzje z przeszłości, plu dostosowywała siłę ucisku podczas trwania masażu.
Polecem!

5.0

______________________________

Jak zwykle widoczny już od razu pozytywny wpływ zabiegu na skórę twarzy. Jak zwykle profesjonalny zabieg i jednocześnie relaks. Serdecznie polecam wizytę u pani Edyty.

5.0

______________________________

Zabieg wykonany profesjonalnie przez przemiłą Panią Katarzynę. Cudowna atmosfera – pełen komfort i relaks już po przekroczeniu progu salonu. Na pewno wrócę do Relax in SPA. Serdecznie polecam.

______________________________

Jak zwykle – profesjonalnie, miło i z uśmiechem. Dziękuję bardzo obu Paniom. Do zobaczenia następnym razem.

______________________________

Personel w 100% zainteresowany klientem, od samego przekroczenia progu, aż do wyjścia, klient jest w centrum uwagi, wizyta bez zastrzeżeń, bardzo kompetentni i wykwalifikowani specjaliści.

5.0

______________________________

Jak zawsze wszystko super 🙂

5.0

______________________________

Masaz Goraca Czekolada byl rewelacyjny. Odpreza cialo i umysl. Prawdziwa uczta czekoladowa bez kalorii 🙂 Cialo bylo super wygladzone, a zapach utrzymywal sie jeszcze do konca dnia -yammi. Polecam Relax in SPA beauty experts, masazystki byly bardzo profesjonalne w tym co robia. Napewno jeszcze tam wroce na kolejny zabieg.

5.0

______________________________

pełen relax 🙂 Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Można w 100% zaufać Paniom. Czuję się po zabiegach wspaniale.

5.0

______________________________

A 5 Star Luxury Oasis in the middle of Warsaw. Thank you so much ladies. The environment was friendly and warm – immediately we were made to feel comfortable and welcome and we were offered a range of drinks and some cake to start the experience. The treatment area is very high quality – the rooms are warm, the towels are rich and thick and the therapists are super. They speak of course Polish but also English – so they explain everything. There are robes available if you have to change rooms for new treatments. There is a wide variety of treatments and the Rubins that we had was exquisite – facial, head massage, full body scrub and massage – sublime!!
Thank you for an amazing experience – we will be back

5.0

______________________________

13 stycznia 2018 20:34
Łukasz

Bardzo miła obsługa, od razu zostałem zapytany, czy chciałbym się czegoś napić. Pani Edyta ma bardzo sympatyczne oraz indywidualne i profesjonalne podejście do klienta. Poza tym eleganckie i nowoczesne miejsce. Polecam!

5.0
 ______________________________

6 stycznia 2018 18:13

Wszystko idealnie, profesjonalizm w każdym calu.

5.0

______________________________

Serdecznie polecam Panią Agnieszkę i bardzo dziękuję za nową fryzurę 😃

5.0

______________________________

Wspaniały zabieg na twarz -Ani age. To było 1,5 godziny relaksu a skóra cudownie odżywiona i gładka. Polecam każdemu 😊

5.0

 ______________________________

Połączenie masaży klasycznego z masażem gorącymi kamieniami był znakomitym pomysłem. jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu. POLECAM

5.0

______________________________

Inna fryzura, czuję się młodsza i kilka lat 🙂

5.0
30 listopada 2017 21:19
Anna M.

Fantastyczna pani kosmetyczka.
Z ogromną cierpliwością tłumaczyła mi swój każdy “step by step”.
Przyjdę na pewno jeszcze (mam naszieje) nie raz.

5.0

______________________________

Patrycja and Edyta were very kind and helpful.
They do enjoy what they do which translates into the service they provide. Me and my girlfriend were very relaxed and satisfied with the service. We will recommend to others.

5.0
 ______________________________
13 listopada 2017 12:27
Adam

Cudowny masaż pleców . Relax i odprężenie

5.0

_______________________________

Wysoki profesjonalizm, dbałość o szczegóły, zwłaszcza o odpowiedni nastrój. Polecam!

5.0

_______________________________

Mega mega nowo narodzona!!! Jak zawsze twarz oczyszczona najedzona a ręka po masażu nie boli wogole !!!! Szok i szczęście 😉😊😘

5.0
31 października 2017 18:32
Monika

Wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie, wiele cennych rad. Serdecznie polecam!

_______________________________

Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z zabiegu, miło, przytulnie I profesjonalnie

5.0

_______________________________

Dziękuję za profesjonalizm i poprawę humoru 😃

5.0
 _______________________________

Profesjonalnie i zawodowo. I tym razem nie zawiodłam się. Brawo!

5.0

_______________________________

15 października 2017 14:06
M&M

Pani Agnieszka uratowała mój kolor, moje włosy wreszcie wyglądają tak jak chciałam. 😉

5.0

_______________________________

Bardzo polecam Panią Agnieszkę! Przemiła i kompetentna osoba. Z fryzury jestem bardzo zadowolona, włosy pięknie się układają. Polecam!

5.0

_______________________________

Fachowa i miła obsługa, odpowiednie doradztwo i ścięcie włosów na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony!

5.0

_______________________________

Pani Agnieszka doradziła mi wybór odpowiedniego do moich włosów zabiegu, spędziłam czas w przemiłej atmosferze i jestem bardzo zadowolona z wizyty 🙂 serdecznie polecam!

5.0

_______________________________

It was lovely! I felt very welcomed and the massage was very relaxing. Thank you 🙂

5.0

_______________________________

Kolejny masaż , który przynosi relax i ma zbawienny wpływ na mój kręgosłup. Pani Maryo dziękuję 😀

5.0

_______________________________

Pani Edytka jak zawsze spisała się na medal bo wie doskonale czego potrzeba mojej skórze. Pozdrawiam serdecznie 🙂

5.0

_______________________________

Wspaniały zabieg! Bardzo polecam i sama mam zamiar koniecznie powtórzyć. Dziękuję za świetny urodzinowy prezent!

5.0

_______________________________

Wspaniała atmosfera i doskonały zabieg, który przywraca lekkość mojemu ciału w ciazy, polecam!

5.0

_______________________________

Dziękuję bardzo za fachową obsługę i bardzo przyjemnie spędzony czas. Stópki i brwi wyszły fantastycznie! Do tej pory cieszę się efektami, a jest już trzy tygodnie po wizycie. Oczywiście planuję już kolejną 🙂

5.0

_______________________________

Rewelacyjny, bardzo relaksujący masaż, na pewno wrócę do Pani Aleksandry. POLECAM!

5.0
_______________________________

Rewelacyjny, bardzo relaksujący masaż, na pewno wrócę do Pani Aleksandry. POLECAM!

5.0

 _______________________________

 26 sierpnia 2017 23:03

maria

Jestem świetnie ostrzyżona i bardzo zadowolona z przebiegu wizyty. Pani Agnieszka, jak zwykle, bardzo profesjonalna i miła, a urodzinowy masaż twarzy i szyi w wykonaniu pani Patrycji to prawdziwa przyjemność i relaks.

5.0

_______________________________

Wspaniały mssaż kręgosłupa . Pani Marta skutecznie pozwoliła mi usunąć ból pleców .

5.0

_______________________________

Jak zawsze wszystko na plus, nie chce się aż wychodzić, a chce się zawsze wrócić.

5.0

_______________________________

Pełen profesjonalizm! Czas spędzony w ciszy z muzyką relaksacyjną. Usługi wykonywane są pełną dbałością o każdy szczegół. W trakcie wykonywanych zabiegów nie czułam się jak kolejna klientka, którą można odznaczyć, za wykonanie usługi. Polecam!

5.0

_______________________________

Pierwsza wizyta i na 5+. Letni relaks w pełni udany:)

5.0

_______________________________

Wizyta jak zwykle w miłej atmosferze, a usługa wykonana perfekcyjnie!
5+
Dziękuję i pozdrawiam –

5.0

_______________________________

Bardzo przyjemne miejsce i miła atmosfera. Masaż wykonany profesjonalnie przez panią Aleksandrę. Z pewnością i przyjemnością tu wrócę. Serdecznie polecam.

5.0

_______________________________

Niezmiennie cudowne wrazenia z wizyty na ul. Siennej 86. Polecam!!

5.0

_______________________________

Tego było mi trzeba na koniec dnia -chwili relaksu

5.0

_______________________________

Zabieg wykonany starannie i profesjonalnie. Cała wizyta w miłej i komfortowej atmosferze. Polecam.

5.0

_______________________________

Bardzo profesjonalna obsługa; relaks w fantastycznej atmosferze.

5.0
_______________________________

W końcu znalazłam swoją fryzjerkę ❤

5.0
_______________________________
11 lipca 2017 21:54
Raczyńska Sylwia

Pani Kasia to znakomita profesjonalistka – odpowie na wszystkie pytania, opowie o zabiegu. Masaż twarzy podczas zabiegu był znakomity. Pani Kasia doskonale zna potrzeby mojej cery. Jestem bardzo zadowolona. 🙂 Brawo!!

5.0

________________________________

super.
byłam drugi raz na tym zabiegu i jestem bardzo zadowolona.

5.0

Jestem wymagająca osoba, szczególnie w sprawie koloru. Pani Agnieszka i farby KM zdały egzamin 100% Dziękuje 🙂

 5.0
 ________________________________

Pierwsza wizyta u Pani Agnieszki … Jestem mega zadowolony 😉

5.0

________________________________

Aleksandra has magic hands 🙂 I enjoyed a lot the whole experience, good value for money. Excellent customer service, I already recommend the place to my friends, gave a 5 stars on can book page. Keep it like this and I will come back anytime. Ddziękuję

5.0 

Fantastycznie!Jak zawsze pełen profesjonalizm, przemiła obsługa, super podejście do klienta, szczerze polecam w 100 %!!!! 🙂

 5.0

  ________________________________

Doskonały masaż, Pani Edytko wykonała go w pełni profesjonalnie. Polecam kobietom w ciąży, nogi super lekkie po zabiegu.

5.0

________________________________

Tata i Syn jak zawsze wrócili mega zadowoleni a fryzury prezentują się świetnie po strzyżeniu u Pani Agnieszki 😉

5.0

 ________________________________

Perfect:) Jak zwykle Pani Kasia spełniła oczekiwania:)

5.0

28 maja 2017 14:58
Grażyna

Dziewczyny były wspaniałe. Zawsze z chęcią do Was wrócę!

 5.0

 ________________________________

Doskonala koloryzacja , bardzo dobrze dobrane odcienie. Efekt przekroczyl oczekiwania

5.0

________________________________

18 maja 2017 13:16
Dariusz

Strzyżenie jak zwykle pierwsza klasa! Dziękuję. skrzy

13 maja 2017 22:41
Hana

We wree group of six. We all loved it. Promise to come back

________________________________

2 maja 2017 20:09
Paula

Rewelacja! Wspaniała obsługa i profesjonalizm! To najlepszy masaż na jakim byłam, a Pani Ola potrafi cudownie zrelaksować. Polecam!

________________________________

28 kwietnia 2017 23:19
Emilia

Cudowny relaks z lampką wina najlepszy na tak deszczową pogodę. Dziękuję!

 ________________________________

Zabieg bardzo przyjemny i pachnacy, Panir sympatyczne, bylo super 🙂

5.0
 ________________________________

Masaż rzeczywiście relaksujący😊
Spokojna muzyka, bez zbędnych rozmów i pytań.
Wyszłam z salonu jak na lekkim haju 😜
Polecam

________________________________

23 kwietnia 2017 07:52
LR

Pani Agnieszko 🙂 Piękne strzyżenie, piękny kolor – jest idealnie 🙂 do zobaczenia za chwilę 🙂 pozdrawiam, Lena.

________________________________

22 kwietnia 2017 18:20
Mariola

Pełen profesjonalizm! p.Edyta świetnie doradziła i rewelacyjnie wykonała zabieg. Jestem bardzo zadowolona i zrelaksowana. Dziękuję i polecam!

5.0
________________________________
20 kwietnia 2017 00:31
Blanka

Dziękuję pięknie Pani Edycie za profesjonalizm i cudowny nastrój 😃

 5.0
________________________________
12 kwietnia 2017 23:00
Kasia

Profesjonalnie wykonany masaż relaksacyjny w przyjemnym otoczeniu. Kulturalna i miła osbługa

  ________________________________
7 kwietnia 2017 10:36
Aneta K.

Cudowne miejsce!!! Wspaniałe panie dbają o człowieka od stóp do głów 🙂 Specjalistki w swoim fachu,przemiłe i urocze potrafią dopieścić każdy centymetr ciała zwracając baczną uwagę na potrzeby, problemy oraz marzenia jednostki. Z całego serca polecam to miejsce odnowy fizycznej i duchowej. Zawsze jest to niezapomniany czas relaksu za którym się tęskni aż do następnej wizyty 🙂

2 kwietnia 2017 19:38
Monika

Jak dobrze, że jest Pani Edyta ;-)) jak to dobrze, że mam blisko do Relax in SPA ;-))

 5.0

 ________________________________

30 marca 2017 20:00
Joanna

Regulacja i henna perfekcyjne jak zawsze

________________________________

27 marca 2017 16:17
mr

przyjemna atmosfera, pyszna kawa w dobrym towarzystwie, i co najważniejsze, szanowna Pani spełniła moją “zachciankę” co do ścięcia. na pewno wrócę tutaj następnym razem.
otrzymałam również rady i porady do pielęgnacji włosów w ciąży, ponieważ pojawiły się niechciane problemy z wypadaniem włosów.
Rozmowa bardzo otwarta. Reasumując polecam jak najbardziej.

________________________________

24 marca 2017 15:44
Adrianna

To była moja pierwsza wizyta u fryzjera w tym salonie. Zdecydowanie oceniam wizytę na 5 z plusem. Pani Agnieszka to świetna fryzjerka, słucha potrzeb i oczekiwań klienta, a przy tym informuje krok po kroku co robimy, po co i jaki da to efekt.
Flamboyage i cięcie wyszły pięknie, z pewnością wrócę do Pani wrócę!
Jeszcze raz dziękuję za tak fachową pracę i zadowalające rezulaty !!

5.0

________________________________

13 marca 2017 08:40
Klientka

Jak zwykle profesjonalnie, trafny dobór zabiegu, skóra nawet po samym zabiegu już wygląda naprawdę świetnie. Polecam. I jak zwykle podziękowania dla pani Edyty.

5.0
 ________________________________

Profesjonalna obsługa, fantastyczny masaż. Można poczuć się wyjątkowo. Doskonały pomysł na prezent.

5.0
  ________________________________

Jestem bardzo zadowolona.Polecam wszystkim zabiegi u PANI Edyty 😉

5.0
  ________________________________

Pani Agnieszka jak zawsze podeszła do sprawy profejnonalnie,aż sie nie chce wychodzić z salonu!!!

5.0

 ________________________________

22 lutego 2017 19:37
Jola /Agata

Masaż ,super klimat, relaks i odpłynięcie .
Babskie spotkanie na najwyższym poziomie
Panie od pazurków super

5.0
  ________________________________

Bardzo dziękuję za atmosferę i wspaniałą fryzurę.

Pozdrawiam,

5.0
 ________________________________

Wizyty w Relax in Spa sa nie tylko zabiegiem dla ciała i ale i duszy . Człowiek wychodzi piękniejszy i zrelaksowany

5.0

________________________________

14 lutego 2017 18:52
Katarzyna

Pani Basia wykazała się profesjonalizmem w podejściu do klienta jak i samej usługi (masaż kręgosłupa połączony z masażem bańką). Miejsce bardzo przyjemne i w dobrym guście. Pozytywnie oceniam obsługę.

5,0

________________________________

13 lutego 2017 15:46
Ewa

Nawet po przeprowadzce dojezdzam z Ursynowa bo warto… 🙂

5,0

________________________________

8 lutego 2017 20:11
Ania

Pani Kasia jest prawdziwą profesjonalistką. Wysłuchała, przedstawiła zabiegi możliwe do zastosowania, zaleciła swoim zdaniem najlepszy, przedstawiła jego zalety i cierpliwie wyjaśniła jak w najbliższych dniach będzie zachowywała się skóra. Miło i pożytecznie spędzony czas 🙂

5.0
________________________________
6 lutego 2017 09:34
Kaś01

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Masaż bardzo przyjemny, atmosfera salonu spowodowała, że się zrelaksowałam. Nie czułam się jak kolejny klient, którego trzeba odznaczyć. Bardzo spokojnie, indywidualne podejście do klienta, bez pośpiechu 🙂 Pani Kasia jest bardzo sympatyczna, myślę, że miło nam się rozmawiało 🙂 Na pewno jeszcze wrócę do salonu! Polecam!

5,0
________________________________
5 lutego 2017 21:34
Mirosława

Wizyta w salonie jak zawsze bardzo relaksująca.
Pani Agnieszka bardzo precyzyjnie i fachowo wykonała koloryzację i strzyżenie.
Mirosława Zając

5,0
 ________________________________

31 stycznia 2017 23:59

Anastasiya

Dziękuję za wspaniałe i bardzo profesjonalne zabiegi, przydatne porady i ogolne podejście! Każdy zabieg u Państwa to prawdziwy relax i sama przyjemność. 🙂

5,0
 ________________________________
28 stycznia 2017 22:04
Ewa

Jeszcze nigdy się nie zawiodłam… Po raz kolejny doskonale 🙂 mąż również zrelaksowany 🙂

 

 ________________________________ 

18 stycznia 2017 11:07

Agnieszka

rewelacyjnie jak zawsze!!!

16 stycznia 2017 23:24

M

Jak zwykle fantastyczna atmosfera. Peeling przed masazem zdecydowanie polepsza odczucia i wspaniale nawilza skore. Polecam wszystkim rytual dla dwojga – swietny pomysl dla par!

12 stycznia 2017 18:50

Zosia

Najlepsze podejście do klienta jak zwykle ! Wielki plus za indywidualne podejście wyjaśnienie merytoryczne zabiegu ! Polecam

 ________________________________

4 stycznia 2017 23:41

IJ

Pierwszy raz skorzystalam z uslugi manicure i bylo super – hybrydka trzyma sie juz ponad dwa tygodnie i pieknie wyglada! Masaz jak zwykle swietny. Polecam goraco!

5,0

________________________________
2 stycznia 2017 15:08
Adam

Nowa masażystka stanęła na wysokości zadania – finał pełen relax i dobre samopoczucie

5,0
________________________________
2 stycznia 2017 07:09
Zuzanna

Relaks i nowa energia. Przemle!

5,0

________________________________

30 grudnia 2016 14:35
Adam

Tym razem masaż w połowie leczniczy – skutecznie poprawił moje samopoczucie

5,0
 ________________________________
29 grudnia 2016 19:58
Dariusz

Jestem bardzo zadowolony, polecam każdemu kto szuka profesjonalnego, doświadczonego fryzjera. Bardzo miła obsługa.

5,0

 ________________________________

26 grudnia 2016 19:14

Agata

super masaż, bardzo miła obsluga, przyjemne wnętrze, polecam :))

 ________________________________
Iaroslava

Ladies and gentlemen it’s worth to go. I have been here with my boyfriend . We ordered a relax massage with hot oil for couple. It was wonderful. Girls are very welcome, smiling and English speaking . They treat you with tea, coffee, wine. I really recommend to visit Relax in spa.

 ________________________________
Renata

Bardzo dziękuję za uroczą fryzurę – od razu na Święta 🙂

Całemu zespołowi życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!

usługa: Refleksy komplet w. krótkie
5.0
 ________________________________
5 grudnia 2016 13:40
Janusz
było ….”bosko” 😉
 ________________________________
2 grudnia 2016 15:11
Anna
Wspaniałe miejsce, wspaniałe osoby, spełnia oczekiwania w 100% 🙂

 ________________________________

28 listopada 2016 10:18
Maria
Pani Ania jest przemiłą i nisamowicie profesjonalną osobą. Brwi całkowicie odmieniły mi twarz, dzięki czemu wygląda zdecydowanie lepiej, a pedicure to małe arcydzieło.
Nie bez znaczenia jest również atmosfera podczas zabiegów – ciepła i serdeczna…
 ________________________________
18 listopada 2016 09:30
Łukasz
Pani Agnieszka doskonale wie jaka fryzura jest dla mnie odpowiednia i czego oczekuję. Najlepszy fryzjer jakiego spotkałem!
 ________________________________
17 listopada 2016 18:11
Agnieszka
Pani Kasia jest rzeczową i kompetentną osobą. Wszystko na spokojnie wytłumaczyła jak również odpowiedziała na moje pytania. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i na pewno wrócę jeszcze
 ________________________________
17 listopada 2016 14:12
Blanka
Zawsze zadowolona klientka bardzo dziękuje ☺Pozdrawiam całą Ekipę ☺
usługa: Koloryzacja z model. w. długie
5,0
 ________________________________
13 listopada 2016 08:16
Ewa
Fantastycznie… doskonały masaż, dobrany i modyfikowany w zależności od potrzeb dnia, piękne zapachy, spokój i wysoka kultura. Baaardzo sympatycznie… 🙂
 ________________________________
9 listopada 2016 11:54
Ewa
Bardzo mily relax i spokoj w gabinecie… przytulnie i profesjonalnie… 🙂
usługa: MASAŻ RELAKSACYJNY CAŁEGO CIAŁA + MASAŻ TWARZY + MASKA NA TWARZ

 ________________________________

6 listopada 2016 12:00
Sylwia
Wspaniała atmosfera, znakomity dobrany zabieg, dużo dobrych i profesjonalnych rad. Pani Edyta stworzyła znakomity, pełen ciepła relaksujący nastrój. Dziękuję serdecznie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie wszystkim.
usługa: Sublime Skin [comfort zone] – double Peel
5,0
 ________________________________
5 listopada 2016 18:33
Piotr
Wszystkim polecam panią Agnieszkę.
 ________________________________
27 października 2016 22:26
Maria
Jestem znów piękna, główka jak marzenie, dzięki fachowej obsłudze pani Agnieszki i pysznej energetyzującej herbarce
 ________________________________
25 października 2016 21:37
Anastasiya
Dostałam zaproszenie na masaż relaksacyjny w prezencie na urodziny. Liczyłam na relax, ale nie spodziewałam się, że będzie aż tak niesamowicie przyjemnie! Zapomniałam o wszystkim i poczułam się królewna 🙂 Z chęcią wrócę po kolejną dawkę relaxu. P.S. Dziękuję Pani Basiu.
usługa: Masaż relaksacyjny
5,0
 ________________________________
24 października 2016 14:39
Monika
Dziś byliśmy z naszym synkiem na pierwszym strzyżeniu u Pani Agnieszki.Dzieci to mali Klienci ale wymagający dużo cierpliwości. Na szczęście wszystko się udało, synkowi się podobało i myślę, że z chęcią przyjdzie na kolejne strzyżenie.
 ________________________________
14 października 2016 18:19Monika
…..i wreszcie wyglądam dobrze 🙂 Polecam zabiegi u Pani Edyty 🙂
________________________________
4 października 2016 17:42Marta
Wspaniała atmosfera, przepyszna herbatka, po masazu wyszłam w stanie kompletnego relaksu zarówno fizycznego, jak i psychicznego. Cały zespół to mistrzostwo świata!
________________________________
3 października 2016 09:53
Monika
Relax in Spa to najlepsza strefa relaxu w mieście… to dbałość o komfort… to najwyższa jakość… to najlepsze kosmetyczki… Polecam
 ________________________________
30 września 2016 21:36Kamil
Pani Agnieszka, zawsze obcina wlosy perfekcyjnie. Zdecydowanie polecam.
 ________________________________
30 września 2016 15:15Monika
100% satysfakcji. Fantastyczny dobór koloru i piękna stylizacja włosów. Ujmująca obsługa całego personelu.
 ________________________________
27 września 2016 13:25
Raczyńska Sylwia
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Z pewnością wrócę na następny masaż lub wybiorę cały rekomendowany, przez Panią Basię pakiet zabiegów.
 ________________________________
26 września 2016 14:13Agata
Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z uslug Relax in SPA. Koloryzacja wyszla perfekcyjnie, a manicure hybrydowy wykonany byl z nalezyta starannoscia i dokladnoscia. Serdecznie polecam.
23 września 2016 22:29
publiczny
Paweł

Mega relax, połączenie pilingu z masażem – odlot 🙂

 ________________________________
17 września 2016 02:35
Blanka

Serdecznie wszystkim polecam!!!

 ________________________________
16 września 2016 00:58
Małgorzata

Dziewczyny robiace masaz zadowolone i uśmiechnięte także poza bardzo przyjemnym masażem atmosfera też była bardzo dobra. Polecam. Dziewczyny podchodzą profesjonalnie do zabiegów. My akurat wróciliśmy z wycieczki po stanach na której w ciągu 3 tygodni zrobiliśmy 12000km, więc byliśmy bardzo zmęczeni fizycznie. dziewczyny poprawiły nasz stan znacząco:)

 ________________________________
13 września 2016 14:26
Nerila

Doskonały zabieg dla osób, które chcą ujędrnić swoje ciało. W wykonaniu Pani Edyty efekty murowane!

 ________________________________
9 września 2016 16:29
Ramhage

Pani Agnieszka to świetna fryzjerka.

 ________________________________
8 września 2016 21:14Ewa
Bardzo dobry mocny masaż w komfortowych warunkach i wielka pomoc dla lepszego samopoczucia
___________________________________
8 września 2016 19:18
Emma
Thank you so much, both of you! You are awesome! See you soon! Lot’s of love!
usługi: Regulacja brwi manualna, Sublime Skin [comfort zone] – deluxe Lift, Czekoladowa słodycz
5,0
___________________________________
8 września 2016 15:58
Justyna

Przemile spędzony czas, usługa wykonana fachowo kolejny już raz, szczerze polecam 🙂

usługa: Manicure i pedicure klasyczny
5,0
___________________________________
30 sierpnia 2016 20:29
Katarzyna
Pani Ania jest aniołem!
usługa: Masaż twarzy, szyi, dekoltu
5,0
___________________________________
Maria
jestem bardzo zadowolona z fachowości obsługi i atmosfery panującej w salonie
usługa: Strzyżenie d. komplet krótkie
20 sierpnia 2016 19:41
___________________________________
Hanna
Ciepły, pachnący olejek wmasowany w ciało tuż przed Masażem Próżniowym zapewnia komfort w trakcie zabiegu. Aplikowany jest przed każdym masażem i dodatkowo zapewnia doskonałe nawilżenie skóry ciała.
usługa: Masaż próżniowy BMC całe ciało
5,0
 ___________________________________
11 sierpnia 2016 23:10
Zbyszek

gdybym mógł to bym do pani Edyty chodził codziennie, serio 🙂

 ___________________________________
6 sierpnia 2016 21:13Małgorzata
Bardzo fajny i korzystny zabieg, w przyzwoitej cenie – skóra w kilka godzin później jest w dobrym stanie, mimo że ostrzegano o przed możliwymi zaczerwienieniami (w tej chwili nie widzę specjalnego problemu). Super obsługa, bardzo sympatycznie i pr…
usługa: Hydramemory [comfort zone] zabieg nawilżający
5,0
 ___________________________________
29 lipca 2016 18:48
Mariola

Jeżeli szukasz zrozumienia, dokładnej analizy potrzeby i problemów ze swoją skórą to koniecznie zgłoś się do wspaniałej Pani Edyty! Nie sądziłam nigdy, że mogę trafić w tak doskonałe ręce! Gorąco polecam!!

 ___________________________________
27 lipca 2016 22:2
Wojciech

Solidnie. Profesjonalnie. Nie chce mi się wierzyć ale ramię prawie nie boli 🙂

usługa:Masaż balijski
5.0
 ___________________________________
16 lipca 2016 21:26
Ewa
P. Kasia jest wysoce profesjonalną i przemiłą osobą, zaangażowaną w przeprowadzany zabieg;) polecam!
___________________________________
12 lipca 2016 09:22Raczyńska Sylwia
Jestem pod ogromnym wrażeniem, nie tylko profesjonalnego zabiegu, wiedzy czy podejścia do Klienta, ale rownież atmosfery, którą Pani Edyta stworzyła podczas mojej wizyty w Relax in Spa. Wyszłam zrelaksowana i wypoczęta. Z wielką przyjemnością wrócę wkrótce 🙂
usługa: Sublime Skin [comfort zone] – double Peel
___________________________________
2 lipca 2016 00:06

Łukasz

Pani Agnieszka jest niezastąpiona. Profesjonalna i bardzo sympatyczna. Od blisko trzech lat dba o moje włosy. Zawsze bezbłędnie i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam to miejsce każdemu kto chce oddać swoje włosy w ręce profesjonalistki! Wizyta w Relax In Spa to zawsze miło spędzony czas. Aż szkoda, że włosy nie rosną szybciej!
usługa: Strzyżenie męskie
 ___________________________________
Adam
Byłem pierwszy raz na masażu. Wybrałem masaż relaksacyjny pleców plus masaż głowy. Niewiarygodnie przyjemne doznania. Zapachy, muzyka i dłonie Pani Kasi przenoszą nas w świat baśniowej kwiatowej krainy zapomnienia. Człowiek wychodzi w lepszym stan…
usługa: Masaż relaksacyjny częściowy
5,0
 ___________________________________
28 czerwca 2016 19:08
Zosia
Kolejna przemiła i profesjonalna osoba w tym miejscu ! Polecam !!!
usługi: Pedicure hybrydowy, Depilacja wosk Lycon wąsik/broda/brwi/baki
5,0
 ________________________________
28 czerwca 2016 18:56

Relaks nie tylko z nazwy, to czas wyłącznie dla Ciebie

________________________________
27 czerwca 2016 22:42
Iwona

Jak zwykle 100% satysfakcji, przemiłe towarzystwo. To zawsze dobrze zainwestowany czas 🙂

___________________________________
27 czerwca 2016 22:36
Joanna
Jak zawsze polecam, miła, ciepła atmosfera i zabuegi po których wychudze kilka kat młodsza 🙂
usługi: Manicure i pedicure hybryda, Hydramemory [comfort zone] zabieg nawilżający
5,0
___________________________________
27 czerwca 2016 18:40Lena

Wszystko, czego oczekujemy od wizyty u fryzjera, a nawet więcej: super fryzura i miło spędzony czas, prawdziwy relaks 🙂 polecam!!

usługa: Koloryzacja komplet w. krótkie
5,0
____________________________________
20 czerwca 2016 19:07
Monika

Jak zawsze wszystko w porządku. Jestem zadowolona z wizyty oraz z efektów zabiegu.

____________________________________
20 czerwca 2016 18:13
Ewa

Jak zawsze świetnie i miło, a tym razem ‘mama z dzieckiem na fotelu’ dały radę… pedicure…. Pani Etyta – uwielbiam i dziekuje za atmosferę 🙂 Pełen komfort 🙂

5,0
 ____________________________________
15 czerwca 2016 09:43
Jolanta
Dziękuję Pani Agnieszko – jestem bardzo zadowolona z wizyty:)
Profesjonalna, miła i sympatyczna obsługa.
Salon godny polecenia.
________________________________________
13 czerwca 2016 21:17
Hanna
Zabieg Body Master polecam wszystkim paniom z problemem odkładania się tkanki tłuszczowej w newralgicznych częściach ciała. W Relax in SPA takie zabiegi wykonywane są perfekcyjnie.
________________________________________
12 czerwca 2016 22:49
Mirosława
Usługa wykonana perfekcyjnie. Kolor i strzyżenie jak zawsze bez zarzutu. Atmosfera w salonie bardzo miła, pozwala na prawdziwy relaks.
Mirosława Zając
5,0
________________________________________
9 czerwca 2016 18:16
Brygida
Jak zawsze doskonale.
________________________________________
8 czerwca 2016 21:55
Ewelina
Bardzo miła obsługa recepcji. Bardzo dokładna praca nad pedicure Pani Ani. Dziękuję!
________________________________________
5 czerwca 2016 16:31
Janina
Masaż w wykonaniu Pani Kasi rewelacyjny. Miła obsługa, sympatyczna atmosfera. Pełen profesjonalizm.
________________________________________
30 maja 2016 21:20
Hanna
Pani Agnieszka jest w pełni profesjonalna w tym co robi, a do tego jest osobą bardzo kontaktową i stwarza sympatyczną atmosferę podczas wizyty w salonie
________________________________________
28 maja 2016 19:14
Łukasz
Najlepsza fryzjerka w całej Warszawie, polecam!
________________________________________
24 maja 2016 19:26
Elana
Witam serdecznie. Powiem jedno : jestem zachwycona! Przemiła Pani Ania,bardzo doświadczona,staranna. Chciałam mocny masaż i miałam … z nawiązką:) Polecam wszystkim ! Wyszłam z masażu jak nowonarodzona. Bardzo dziękuje!
________________________________________
24 maja 2016 18:23
Katarzyna
bardzo profesjonalna obsługa, adekwatna do nazwy “relax in spa” 🙂
usługi: Koloryzacja z model. w. długie, Henna komplet
5,0
 ________________________________________
19 maja 2016 18:23
Małgorzata
Masaż jak zwykle rewelacyjnie. Dodatkowo zakupiłam świecę zapachową (dostępne w SPA) dla podtrzymania tego miłego klimatu.
________________________________________
15 maja 2016 16:18
Monika
Relax in Spa to nie tylko profesjonalne zabiegi, ale również cudowne Panie, które tworzą magiczną atmosferę. Dziękuję i pozdrawiam.
________________________________________
13 maja 2016 18:13
Iga
Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Pełen profesjonalizm, świetny relaks, cudowna atmosfera… i – co tez ważne, cena nie zwalająca z nóg (wiec można sobie pozwolić na odrobinę relaxu nie wydając na to miesięcznej pensji jak w niektórych SPA lub hotelach). Można się na chwilkę oderwać. Dziękuje serdecznie i z pewnością jeszcze wrócę!
________________________________________
12 maja 2016 13:00 
Ania
Wspaniale miejsce, z uroczymi dziewczynami. Masaże stawiają na nogi i pozwalają odpocząć w doskonałej atmosferze. Wizyta w Relax in spa jest najlepszym lekarstwem na chandrę i najlepszym sposobem na uczczenie miłego dnia. Salon jest pięknie urządzony, klimatyczny i czysty. Sama przyjemność! Dziękuję za miłe chwile, uśmiech i pełen relaks:-) Polecam!
usługa: Masaż relaksacyjny
 5,0
________________________________________
4 maja 2016 08:57
K
Jak zwykle bardzo dobra ocena. Profesjonalne podejście do klienta, przemyślany dobór zabiegu do potrzeb skóry. Bardzo polecam.
usługi: Sublime Skin [comfort zone] – double Peel, Masaż twarzy dodatkowo
 5,0
________________________________________
30 kwietnia 2016 00:04
Sylwia
Pani Edyta, jak zawsze była profesjonalna, sympatyczna i rozmowna. jestem zadowolona z zabiegu oraz rezultantu i rad. Dziękuję serdecznie.
usługa: Henna komplet
 5,0
________________________________________
21 Kwiecień 2016, 07:34
Ewa
Uwielbiam… 🙂 i nigdzie indziej nie pójdę… 🙂 Do tego zapachy kosmetyków jak dla mnie są dobrane idealnie…
usługa: “Medibac” Dermalogica zabieg oczyszczający
5,0
________________________________________
15 Kwiecień 2016, 18:20
Paulina 
Kolejny raz skorzystałam i się nie zawiodłam. Obciete tak jak sobie zażyczylam- modnie z grzyweczka miękkie błyszczące po prostu cudowne w dotyku -pani Agnieszka to w końcu najlepszy doradca 🙂 Obsługa przemiła zrelaksować się całkowicie. Polecam …
5,0
________________________________________
12 Kwiecień 2016, 18:53
Dominik
Cała wizyta przebiegała sprawnie i bardzo profesjonalnie,rozmowa z Panią Edytą w trakcie oraz niespodzianka jaką mi zrobiła przygotowując mi “coś słodkiego” przed rozpoczęciem zabiegu,świadczy o tym ze słucha i wychodzi naprzeciw oczekiwaniom i to nie tylko tym związanym z celem wizyty 🙂
Będę polecać nadal!
usługi: Oczyszczanie manualne , Regulacja brwi manualna
5.0
________________________________________
07 Kwiecień 2016, 21:19
Gorąco polecam masaż kamieniami w wykonaniu pani Ani. Fantastyczny, relaksujący. Bardzo miło spędziłam czas w Relax in SPA.
usługa: Masaż gorącymi kamieniami
 5.0

________________________________________

Mirosława
Wizyta w salonie była jak zawsze przyjemnością. Pani Agnieszka dobrała bardzo profesjonalnie kolor refleksów a strzyżenie po prostu perfekcyjne. Panie zaprezentowały również nowości kosmetyczne łącznie z wręczeniem próbek.
Mirosława
usługa: Koloryzacja refleksy komplet wł. krótkie
________________________________________
27 Marzec 2016, 23:33
Ewa
Doskonały… Profesjonalny… Na pewno powtórzę to doświadczenie… 🙂
________________________________________
25 Marzec 2016, 18:46
Joanna
Prawdziwy relax, pani Edyta jest genialna
________________________________________
21 Marzec 2016, 07:14
Rikita
Wizyta przyniosła oczekiwany relaks, profesjonalna obsługa, bardzo miła atmosfera. Naprawdę warto oddać się w fachowe ręce.
________________________________________
17 Marzec 2016, 10:59
Ewa
Kojąco, spokojnie, kulturalnie i profesjonalnie… To co w SPA liczy się najbardziej – było, a więc na pewno wrócę… 🙂
________________________________________
06 Marzec 2016, 11:00Sylwia
Pełen profesjonalizm oraz doskonałe nateżenie siły masażu do indywidulanych potrzeb. Jestem bardzo zadowolona.
ps. Muzyka mogłaby być zmieniana częściej 😉
usługa:Masaż klasyczny całe ciało
5.0

________________________________________

05 Marzec 2016, 20:21Arendzikowska
Zabieg spelnil moje oczekiwania. Dziekuje Pani Kasi za profesjonalna obsluge.

________________________________________

3 Marzec 2016, 18:17
Elżbieta
Fantastyczna atmosfera i pełny profesjonalizm, serdecznie polecam, pierwszy raz na fotelu u kosmetyczki czułam się swobodnie
usługa: Henna komplet
5.0
________________________________________
02 Marzec 2016, 22:19
Hanna
Profesjonalna obsługa, wykonany zabieg w pełni mnie usatysfakcjonowany, a do tego można liczyć na wielki kubas cieplej wody i miłą rozmowę. Polecam
usługa: Masaż próżniowy BMC całe ciało
5.0

________________________________________

22 Luty 2016, 12:27Janusztym razem “kości trzeszczały” (na moją wyraźną prośbę!)
kręgosłup w chińskie S 😉
ale efekt rewelacyjny :)))usługa: Masaż relaksacyjny5.0

________________________________________

16 luty 2016, 21:50
Ewa
Pani Agnieszka ma cudowny talent fryzjerski. Bardzo dziekuje za wspaniala fryzure 🙂usługa: Strzyżenie d. komplet krótkie5.0
14 Luty 2016, 18:35
Maria
Kurs przerósł moje oczekiwania. To były wspaniale spędzone trzy godziny. Wyszliśmy zrelaksowani, odprężeni i bardzo pozytywnie nastawieni. Dostaliśmy też mnóstwo przydatnych informacji oraz drobne upominki, które mile nas zaskoczyły. Z całą pewnością chętnie skorzystamy też z innych ofert dla par 🙂
usługa: Kurs masażu dla par
5.0

________________________________________

12 Luty 2016, 01:48
Paulina
Pomimo tego ze jest to mój pierwszy raz nie zawiodłam się. Pani Agnieszka jak i reszta personelu – pełen profesjonalizm. Naprawdę byłam zaskoczona. Atmosfera przemiła a miejsce naprawdę klimatyczne. Efekt koloryzacji wyszedł dokładnie tak jak chciałam. Serdecznie polecam. Na pewno skorzystam niebawem 🙂 w tym miejscu naprawdę można się zrelaksować 🙂

________________________________________

08 Luty 2016, 11:37
Sylwia
Pani Edyta wykonała zabieg double peel z pełnym profesjonalizmem. Nie tylko przekazała mi dużo istotnych porad, ale również wywarła na mnie wrażenie osoby, która pasjonuje się kosmetyką i pielęgnacją. Jestem zachwycona. Brawo!

________________________________________

30 Styczeń 2016, 14:22
Monika
Pani Kasia pomogła mojemu małemu mężczyźnie. Fantastyczna atmosfera i podejście do młodego klienta zdecydowanie przełamały nieśmiałość. Relax in Spa po raz kolejny mnie miło zaskoczył. Serdeczne dziękuję i pozdrawiam.
5.0
________________________________________
28 Styczeń 2016, 11:44
Janusz
czułem się wymasowany “od stóp do głów”
masaż stóp-rewelacja ale masaż czaszki 😉 na koniec to już odjaz!
pozdrowienia dla Pani masażystki.
usługa: Masaż relaksacyjny
5.0

________________________________________

24 Styczeń 2016, 10:29
Sylwia
Masaż wykonany przez Anię spełnił moje wszystkie oczekiwania -siła masażu była dostosowana do potrzeby i mojej preferencji. Atmosfera, muzyka i rozmowa z Anią na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona i będę rekomendować usługi masażu moim znajomym 🙂
________________________________________
23 Styczeń 2016, 19:10
Patrycja
Bardzo przyjemna wizyta, brak jakichkolwiek zastrzeń, pełen profesjonalizm i pełna dyskrecja. Po wizycie czuje się odprężona i zrelaksowana.
usługi: Masaż klasyczny całe ciało, Masaż relaksacyjny
 5.0
________________________________________
Alisha
The treatments were very professional and relaxing, especially the facial. Thank you very much!
usługi: Masaż relaksacyjny , Sublime Skin [comfort zone] – double Peel
 5.0

________________________________________

12 Styczeń 2016, 19:12
Mirosława
Pani Agnieszka bardzo profesjonalnie zrobiła koloryzacje. Fryzura bardzo ładna, wygodna i nowoczesną.
Cała wizyta odbyła się w sympatycznej i relaksującej atmosferze.
usługa: Koloryzacja
5.0

____________________________________________

08 Styczeń 2016, 23:22
Aleksandra
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Oprawa oraz sam zabieg pobudzają wszystkie zmysły, dzięki czemu można odprężyć się i zapomnieć o świecie 🙂 Masaż złocistym miodem sprawia, że skóra staje się jedwabista w dotyku, a dodatkowo skrzy się drobinkami “złota”. Gorąco polecam.
usługa:Masaż złotym miodem
5.0

 __________________________________

Agata
Jak zawsze profesjonalnie wykonana usługa. Dodatkowo bardzo miła atmosfera. Polecam!!
usługa: Koloryzacja refleksy komplet wł. dł.
5.0

________________________________________

05 Styczeń 2016, 20:39publicznyPhilippe
Dzienki Agnieska??bsuper jak cwykle
usługa: Strzyżenie d. komplet krótkie
5.0

____________________________________________

19 Grudzień 2015, 18:40
publiczny
Łukasz
Wszystko super, serdecznie polecam wszystkim!
5.0

____________________________________________

19 Grudzień 2015, 12:38
publiczny
Ewelina
5.0 ! Bardzo profesjonalnie
usługa: “Medibac” Dermalogica zabieg oczyszczający
 5.0

____________________________________________

18 Grudzień 2015, 19:28
prywatny
Mariia
Wszystko fantastycznie
usługa: Strzyżenie d.komplet długie
5.0

____________________________________________

18 Grudzień 2015, 18:24
publiczny
Marta
Jestem bardzo zadowolona z salonu Relax in Spa.
Panie są w pełni profesjonalne i bardzo miłe.
Wykonane usługi sa na bardzo wysokim poziomie i polecam wizytę w salonie.
usługi: Koloryzacja refleksy komplet wł. średnie, Regulacja brwi manualna
 5.0

____________________________________________

17 Grudzień 2015, 17:21
publiczny
Urszula
Jak zwykle w rękach pani Agnieszki – pełny relaks ?
usługi: Depilacja wosk Lycon nos, Koloryzacja z model. w. długie
16 Grudzień 2015, 18:23
publiczny

____________________________________________

Liwia
Pelen profesjonalizm 🙂
usługa: Peeling kawitacyjny – oczyszczanie
5.0

____________________________________________

16 Grudzień 2015, 14:09
prywatny
Janusz
:)))))))))))))))) taaaak wygląfda zadowolonu klient! 😉
5
usługa: Masaż relaksacyjny
5.0

____________________________________________

13 Grudzień 2015, 21:16
publiczny
Marta
Depilacja IPL to absolutnie genialny wynalazek a w polaczeniu z profesjonalizmem osob preprowadzajacych zabieg to rzecz wspaniala. Dobra herbatka i ciekawa konwersacja pozwala sie odprezyc i miec naprawde swietny wieczor! 🙂
usługa: Depilacja IPL
5.0

____________________________________________

13 Grudzień 2015, 14:23
publiczny
Kamila
Miła atmosfera sprawia, że naprawdę można się zrelaksować. 🙂 Byłam tu na masażu pierwszy raz w życiu, ale na pewno będę wracać.
usługa: Masaż relaksacyjny
5.0

____________________________________________

11 Grudzień 2015, 18:56
publiczny
Iwona
Pani Edyta kocha swoją prace i to widać. Budzi zaufanie i można bezpiecznie oddać się w Jej ręce. To był naprawdę relax. Bardzo dziękuję.
usługa: Sublime Skin [comfort zone] – deluxe Lift
5.0

____________________________________________

11 Grudzień 2015, 08:36
publiczny
Tomasz
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

10 Grudzień 2015, 18:44
publiczny
Stanisław
Wszystko super! Polecam!
usługa: Strzyżenie męskie
 5.0

____________________________________________

10 Grudzień 2015, 18:10
prywatny
M
KOMBINACJA Zabiegów zapewniła mi relaks, jak zwykle w przemiłej atmosferze!!!
usługi: pedicure z malowaniem, Masaż relaksacyjny częściowy, Peeling solny lub cukrowy ciała, Depilacja wosk Lycon pakiet łydki, bikini klasyczne & pachy
5.0

____________________________________________

09 Grudzień 2015, 20:22
publiczny
Cezar
Balinese massage very nice and strong!
usługi: Masaż klasyczny całe ciało, Masaż klasyczny częściowy
5.0

____________________________________________

09 Grudzień 2015, 15:30
publiczny
Justyna
Jak zwykle wizyta udana.:)
usługa: Henna brwi z regulacją manualną
5.0

____________________________________________

08 Grudzień 2015, 23:37
publiczny
Smoliński
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

07 Grudzień 2015, 20:01
publiczny
Adrianna
usługi: Pielęgnacja “Hydrate-me”, Henna brwi z regulacją manualną
5.0

____________________________________________

07 Grudzień 2015, 18:11
publiczny
Philippe
as usual the team is great, the salon nice, and the treatment perfects.
thanks for all
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

05 Grudzień 2015, 19:46
publiczny
Grzegorz
super obsługa polecam
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

05 Grudzień 2015, 10:55
publiczny
Mirosława
Usługa jak zawsze wykonana bardzo profesjonalnie w miłej relaksującej atmosferze.
Mirosława Zając
usługa: Koloryzacja komplet w. krótkie
5.0

____________________________________________

03 Grudzień 2015, 20:02
publiczny
Aneta
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.
usługa: Henna brwi z regulacją manualną
5.0

____________________________________________

03 Grudzień 2015, 17:48
publiczny
Sebastian
Miła i profesjonalna obsługa klienta.
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

01 Grudzień 2015, 21:57
publiczny
Agnieszka
Mega fantastycznie!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu
×