TEL: 22 654 05 09
TEL. KOM.: 600 535 222
EMAIL: SALON@RELAXINSPA.PL

OPINIE

O P I N I E K L I E N T Ó W

100% stopy zadowolenia z Relax in Spa

 99.7 %  |  pozytywnych komentarzy* 

5.0  Średnia ocen  |   2 000+ opinii  

*źródło versum.com

Opinie Klientów – ponieważ Państwa zdanie jest dla nas ważne, po każdym zabiegu prosimy o wystawienie ogólnej opinii podsumowującej takie aspekty funkcjonowania Relax in Spa jak: jakość obsługi klienta, jakość wykonania zabiegu, czystość gabinetu, jakość pracy terapeuty, oferta, wrażenie ogólne.

Zachęcamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów o nas. Poniżej opinie z ostatnich tygodni, a wszystkie komentarze znajdziecie tu: KOMENTARZE. Za każdy komentarz +150pkt.

  >> zobacz wszystkie opinie <<  na versum

______________________________

______________________________

26 lipca 2019 12:23
Adam

Stres ustąpił, mięśnie rozluźnione , dziękuję Pani Maryo

5.0
______________________________
18 lipca 2019 16:15
Joanna

Fantastyczna ceremonia!!! Wyszłam zrelaksowana…czułam się piękniejsza. Dziękuję Pani Olu 🙂

5.0
______________________________
9 lipca 2019 19:10
Aneta

Profesjonalne podejście do Klienta. Pierwszy raz, a sprawdziłam już wiele salonów fryzjerskich, przeprowadzony został ze mną wywiad, na temat moich preferencji co do fryzury i koloru. Co bym chciała, co mi się podoba oraz co najważniejsze Pani Agnieszka mając na względzie kondycję włosów udzielała porady co i jak zrobić by nie zaszkodzić włosom. Bardzo mi się podobało, że w tym czasie byłam jedyną klientką Pani Agnieszki i dzięki temu był czas na spokojną rozmowę. Bez gonitwy i spoglądania na zegarek, bo inny klient siedzi na fotelu obok. Bardzo dobra atmosfera, w tle relaksująca muzyka. Jestem zachwycona, podejściem do Klienta, atmosferą i co najważniejsze efektem końcowym na mojej głowie 😊

5.0
______________________________
3 lipca 2019 18:38
Agnieszka

Cudowny relaks, profesjonalna obsługa, atmosfera spokoju i harmonii. Bardzo ładne wnętrza wysycone pięknym zapachem. Na pewno wrócę. Polecam!

5.0
______________________________

2 lipca 2019 18:56

Katarzyna

Świetnie wykonany zabieg oczyszczania twarzy. Skóra jest widocznie gładsza, rozświetlona i oczyszczona. Wykonywany regularnie przynosi świetne efekty…jestem uzależniona!

5.0
______________________________
24 czerwca 2019 12:30
Katarzyna

Fantastyczne miejsce. Masaż cudowny, wykonany perfekcyjnie. Atmosfera salonu sprzyja wyciszeniu i relaksacji. Była to już moja druga wizyta i wiem na pewno, że będą kolejne. Skusiłam się ponadto na zakup naturalnych kosmetyków, które również są w ofercie. Polecam serdecznie!

5.0
23 czerwca 2019 20:28
Marta

Świetna atmosfera! Obsługa na najwyższym poziomie, pracownicy bardzo pomocni i wyrozumiali (rozmowy cudowne! :D). Mimo komplikacji bardzo pomogli mi podczas wizyty, co sprawiło, że jeszcze cieplej myślę o tym miejscu. Na pewno wrócę 🙂

5.0

______________________________

15 czerwca 2019 20:11
Olga

Aktualnie jestem po 4 zabiegach karboksyterapii. Efekty są naprawdę rewelacyjne. Zdecydowanie polecam zarówno sam zabieg, jak i p. Edytę, która jest zawsze bardzo empatyczna (zabieg jest bolesny), uśmiechnięta i pomocna 🙂

5.0

______________________________

12 czerwca 2019 19:28
Karol

Pani Patrycja rewelacyjna! Dokładna, sympatyczna, mająca świetne zdolności komunikacyjne z klientem. Polecam!

5.0
______________________________

6 czerwca 2019 07:36

Iwona Jacobsson

Wspanialy masaz. Pani Aleksandra dokladna, z czuciem i zaangazowaniem wykonala masaz. Polecam goraco,

5.0
______________________________
5 czerwca 2019 19:03
Dorota

Polecam z całego serca Panią Edytę. Magiczne ręce

5.0

______________________________

4 czerwca 2019 13:49
Magdalena

Było cudownie. P. Kasia jest prawdziwym expertem i fachowcem, jest bardzo delikatna, pomocna i dyskretna, sprawia, że Klient czuje się doopiekowany a jednocześnie swobodny.
Wrócę na pewno 🙂

5.0
2 czerwca 2019 21:14
Wojciech

Relaks, odprężenie i regeneracja. W 100% polecam 🙂

5.0

______________________________

29 maja 2019 19:53
Iga

Pani Edyta jak zwykle stanela na wysokosci zadania. Swietnie doradzila oraz profesjonalnie wykonala zabieg. Wroce z przyjemnoscia! Stosunek ceny do jakosci tez zadowalajacy. Goraco polecam Relax In Spa 🙂

5.0
27 maja 2019 08:34
andrzej_masakraeu

Profesjonalizm i bardzo wysoki poziom usług. Wysyłam wszystkich znajomych do spa poniewaz po zabiegach człowiek wychodzi jak nowy.

5.0
______________________________
16 maja 2019 09:46
Katarzyna

Pani Edytko, bardzo dziękuję! Unosiłam się nad ziemią 🙂 Pełen profesjonalizm, cudowna atmosfera, a na koniec kieliszek Prosecco 🙂
Polecam po stokroć!

5.0

______________________________

8 maja 2019 20:07
Katarzyna

Wsapniały, relaksujący masaż. Bardzo nastrojowa atmosfera, muzyka, przygaszone światło, blask świec…nic dodać, nic ująć. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty na masaż w Relax in Spa.

5.0
______________________________
15 kwietnia 2019 18:17
Renata

Miła atmosfera, profesjonalnie wykonany zabieg

5.0
______________________________
Agnieszka

Pani Ola to absolutnie wyjątkowa osoba. Bardzo uważna, profesjonalna, do tego ciepła i sympatyczna. Z przyjemnością wracam !

5.0
______________________________
8 kwietnia 2019 22:25
Adam

Pani Marta jest najlepszą masażystką w Warszawie. Cała załoga Relax in Spa to specjaliści profesjonalni specjaliści od relaxu. Pozdrawiam i gorąco polecam

5.0

______________________________

Monika

ocena Bardzo Dobra za jakość i atmosferę… Dziękuję i serdecznie PoLeCaM

5.0

______________________________

Alla

Bardzo miła Pani Patrycja, profesjonalne podejscie i serwis, którymi jestem zadowolona. Planuję wrócić. Szczerze polecam!

5.0
______________________________
Ingvild

Great massages, lovely staff and really nice studio!

5.0
______________________________
2 kwietnia 2019 19:38
Ewa

Wspaniały masaż, profesjonalna obsługa, cudowna atmosfera! Zdecydowanie wszystkim polecam, na pewno będę wracac 🙂

5.0
______________________________
28 marca 2019 20:03
Grzegorz

Byliśmy z żoną już drugi raz i każda z wizyt była tego warta. Bardzo profesjonalna i miła usługa.

5.0
______________________________
23 marca 2019 18:12
Katarzyna

Jak zawsze wyszłam zrelaksowana, wypoczęta i ze wspaniałym samopoczuciem:)

5.0

______________________________

22 marca 2019 18:13
agata

Pani Edyta jest nieoceniona, bardzo sympatyczna a przede wszystkim profesjonalna!
Zabieg który wykonała w pełni spełnił moje oczekiwania, a nawet je przerósł!
Przed rozpoczęciem zostałam poinformowana o wszystkich działaniach kwasu oraz pielęgnacji, która powinnam wykonywać po zabiegu.
Bardzo polecam !!!!

______________________________
19 marca 2019 15:07
Małgorzata

Wizyta w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze. Polecam 🙂

5.0
______________________________
12 marca 2019 20:32
Arek

Świetne miejsce. Oczywiście jego siła to personel. Bardzo profesjonalny i życzliwy. Pani Marta – masażystka rewelacyjna, bardzo polecam.

5.0
______________________________

______________________________

7 marca 2019 21:07
Noy

Amazing feeling. Proffesional! So glad I’ve found.

5.0
______________________________
7 marca 2019 09:13
KAROLINA

Polecam wszystkim Paniom 🙂
Uprzejma obsługa, świetne zabiegi 🙂

5.0
______________________________

3 marca 2019 19:11

Paulina

Bardzo fajne miejsce! Wspaniała atmosfera, obsługa sympatyczna i baaardzo profesjonalna, dbałość o każdy szczegół. Ceremonia “Cytrusowe orzeźwienie” rewelacja! Polecam w 100%! 🙂

5.0

______________________________

26 lutego 2019 20:57
Philippe

Nice, gentle team- great and clean place. Best spa place in warsaw

5.0

______________________________

25 lutego 2019 19:59
Malgorzata

Bardzo dobry masaż. Byłam pierwszy raz w Relax in Spa i na pewno planuje wrócić na kolejne sesje.

5.0
______________________________
21 lutego 2019 20:21
Natalia

Jak zwykle Pani Kasia wykonała świetną robotę! Bardzo polecam!

5.0

______________________________

21 lutego 2019 20:13
NU

Profesjonalnie, sprawnie, miło…po prostu super! Kosmetyki wysokiej klasy, bez amoniaku. Szczerze polecam panią Agnieszkę.

5.0

______________________________

21 lutego 2019 18:47
agnieszka

Pani Agnieszka jak zwykle mistrzostwo! Dziekuje!

5.0

______________________________

16 lutego 2019 01:33
Erwin

Dziękuje bardzo za profesjonalne podejście, wysoką jakość oraz świetny klimat, na pewno wrócę.

5.0

______________________________

15 lutego 2019 18:23
Liwia

Urosłam przez te pół godziny o 5 cm. I schudłam o 5 kg. Co najmniej 🙂

5.0

______________________________

Adam

Jak zawsze profesjonalnie . RELAX in SPA polecam wszystkim pragnącym chwili relaksu 🙂

Olga

Na początku muszę napisać, że salon wygląda w środku bardzo ładnie, jest zadbany i czysty. Panie są bardzo sympatyczne i pomocne. Kompleksowość całej usługi na najwyższym poziomie – troska o klienta od początku do samego końca. No i w końcu cudowne ręce. Skorzystaliśmy z masażu relaksacyjnego dla dwojga – było to naprawdę bardzo miłe przeżycie i wspaniały początek reszty wieczoru. Zdecydowanie polecam i na pewno będziemy korzystali z usług salonu! 🙂

5.0

______________________________

28 stycznia 2019 09:59
Sylwia

Rewelacja! Wychodzę z salonu. zrelaksowana, zadowolona. Polecam Wszystkim 🙂

5.0

______________________________

13 stycznia 2019 15:05
Adam

cudowna godzina. Każdemu gorąco polecam

5.0

______________________________

12 stycznia 2019 22:05
Eva

Pani Marta jest wspaniała! Fantastyczny rytuał złoty dotyk, masaż głowy rewelacyjny, jako młoda mama wyszłam zrelaksowana i odprężona jak nigdy dotąd! Na pewno wrócę do Relax in Spa nie raz! Bardzo dziękuję za opiekę na najwyższym poziomie.

5.0

______________________________

Monika

Pani Patrycja – torpeda! Jeden z lepszych masaży na jakich byłam 🙂 Polecam!

5.0

______________________________

Klientka

Jak zwykle usługa na najwyższym poziomie. Profesjonalny dobór zabiegu do potrzeb skory. Serdecznie polecam!

5.0
______________________________

 

 

  >> zobacz wszystkie opinie <<  na versum

 

 

 

 

 

Menu
×