TEL: 22 654 05 09
TEL. KOM.: 600 535 222
EMAIL: SALON@RELAXINSPA.PL

OPINIE

O P I N I E   K L I E N T Ó W

Opinie Klientów – ponieważ Państwa zdanie jest dla nas ważne, po każdym zabiegu prosimy o wystawienie ogólnej opinii podsumowującej takie aspekty funkcjonowania Relax in Spa jak: jakość obsługi klienta, jakość wykonania zabiegu, czystość gabinetu, jakość pracy terapeuty, oferta, wrażenie ogólne.
Zachęcamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów o nas. Poniżej opinie z ostatnich tygodni, a wszystkie komentarze znajdziecie tu: KOMENTARZE. Za każdy komentarz +150pkt.

opinie Relax in SpaŚrednia opinii i ocen 5.0

_______________________________

Bardzo polecam Panią Agnieszkę! Przemiła i kompetentna osoba. Z fryzury jestem bardzo zadowolona, włosy pięknie się układają. Polecam!

5.0

_______________________________

Fachowa i miła obsługa, odpowiednie doradztwo i ścięcie włosów na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony!

5.0

_______________________________

Pani Agnieszka doradziła mi wybór odpowiedniego do moich włosów zabiegu, spędziłam czas w przemiłej atmosferze i jestem bardzo zadowolona z wizyty :) serdecznie polecam!

5.0

_______________________________

It was lovely! I felt very welcomed and the massage was very relaxing. Thank you :)

5.0

_______________________________

Kolejny masaż , który przynosi relax i ma zbawienny wpływ na mój kręgosłup. Pani Maryo dziękuję 😀

5.0

_______________________________

Pani Edytka jak zawsze spisała się na medal bo wie doskonale czego potrzeba mojej skórze. Pozdrawiam serdecznie :-)

5.0

_______________________________

Wspaniały zabieg! Bardzo polecam i sama mam zamiar koniecznie powtórzyć. Dziękuję za świetny urodzinowy prezent!

5.0

_______________________________

Wspaniała atmosfera i doskonały zabieg, który przywraca lekkość mojemu ciału w ciazy, polecam!

5.0

_______________________________

Dziękuję bardzo za fachową obsługę i bardzo przyjemnie spędzony czas. Stópki i brwi wyszły fantastycznie! Do tej pory cieszę się efektami, a jest już trzy tygodnie po wizycie. Oczywiście planuję już kolejną :)

5.0

_______________________________

Rewelacyjny, bardzo relaksujący masaż, na pewno wrócę do Pani Aleksandry. POLECAM!

5.0
_______________________________

Rewelacyjny, bardzo relaksujący masaż, na pewno wrócę do Pani Aleksandry. POLECAM!

5.0

 _______________________________

 26 sierpnia 2017 23:03

maria

Jestem świetnie ostrzyżona i bardzo zadowolona z przebiegu wizyty. Pani Agnieszka, jak zwykle, bardzo profesjonalna i miła, a urodzinowy masaż twarzy i szyi w wykonaniu pani Patrycji to prawdziwa przyjemność i relaks.

5.0

_______________________________

Wspaniały mssaż kręgosłupa . Pani Marta skutecznie pozwoliła mi usunąć ból pleców .

5.0

_______________________________

Jak zawsze wszystko na plus, nie chce się aż wychodzić, a chce się zawsze wrócić.

5.0

_______________________________

Pełen profesjonalizm! Czas spędzony w ciszy z muzyką relaksacyjną. Usługi wykonywane są pełną dbałością o każdy szczegół. W trakcie wykonywanych zabiegów nie czułam się jak kolejna klientka, którą można odznaczyć, za wykonanie usługi. Polecam!

5.0

_______________________________

Pierwsza wizyta i na 5+. Letni relaks w pełni udany:)

5.0

_______________________________

Wizyta jak zwykle w miłej atmosferze, a usługa wykonana perfekcyjnie!
5+
Dziękuję i pozdrawiam –

5.0

_______________________________

Bardzo przyjemne miejsce i miła atmosfera. Masaż wykonany profesjonalnie przez panią Aleksandrę. Z pewnością i przyjemnością tu wrócę. Serdecznie polecam.

5.0

_______________________________

Niezmiennie cudowne wrazenia z wizyty na ul. Siennej 86. Polecam!!

5.0

_______________________________

Tego było mi trzeba na koniec dnia -chwili relaksu

5.0

_______________________________

Zabieg wykonany starannie i profesjonalnie. Cała wizyta w miłej i komfortowej atmosferze. Polecam.

5.0

_______________________________

Bardzo profesjonalna obsługa; relaks w fantastycznej atmosferze.

5.0
_______________________________

W końcu znalazłam swoją fryzjerkę ❤️

5.0
_______________________________
11 lipca 2017 21:54
Raczyńska Sylwia

Pani Kasia to znakomita profesjonalistka – odpowie na wszystkie pytania, opowie o zabiegu. Masaż twarzy podczas zabiegu był znakomity. Pani Kasia doskonale zna potrzeby mojej cery. Jestem bardzo zadowolona. :) Brawo!!

5.0

________________________________

super.
byłam drugi raz na tym zabiegu i jestem bardzo zadowolona.

5.0

Jestem wymagająca osoba, szczególnie w sprawie koloru. Pani Agnieszka i farby KM zdały egzamin 100% Dziękuje :)

 5.0
 ________________________________

Pierwsza wizyta u Pani Agnieszki … Jestem mega zadowolony 😉

5.0

________________________________

Aleksandra has magic hands :-) I enjoyed a lot the whole experience, good value for money. Excellent customer service, I already recommend the place to my friends, gave a 5 stars on can book page. Keep it like this and I will come back anytime. Ddziękuję

5.0 

Fantastycznie!Jak zawsze pełen profesjonalizm, przemiła obsługa, super podejście do klienta, szczerze polecam w 100 %!!!! :-)

 5.0

  ________________________________

Doskonały masaż, Pani Edytko wykonała go w pełni profesjonalnie. Polecam kobietom w ciąży, nogi super lekkie po zabiegu.

5.0

________________________________

Tata i Syn jak zawsze wrócili mega zadowoleni a fryzury prezentują się świetnie po strzyżeniu u Pani Agnieszki 😉

5.0

 ________________________________

Perfect:) Jak zwykle Pani Kasia spełniła oczekiwania:)

5.0

28 maja 2017 14:58
Grażyna

Dziewczyny były wspaniałe. Zawsze z chęcią do Was wrócę!

 5.0

 ________________________________

Doskonala koloryzacja , bardzo dobrze dobrane odcienie. Efekt przekroczyl oczekiwania

5.0

________________________________

18 maja 2017 13:16
Dariusz

Strzyżenie jak zwykle pierwsza klasa! Dziękuję. skrzy

13 maja 2017 22:41
Hana

We wree group of six. We all loved it. Promise to come back

________________________________

2 maja 2017 20:09
Paula

Rewelacja! Wspaniała obsługa i profesjonalizm! To najlepszy masaż na jakim byłam, a Pani Ola potrafi cudownie zrelaksować. Polecam!

________________________________

28 kwietnia 2017 23:19
Emilia

Cudowny relaks z lampką wina najlepszy na tak deszczową pogodę. Dziękuję!

 ________________________________

Zabieg bardzo przyjemny i pachnacy, Panir sympatyczne, bylo super :)

5.0
 ________________________________

Masaż rzeczywiście relaksujący😊
Spokojna muzyka, bez zbędnych rozmów i pytań.
Wyszłam z salonu jak na lekkim haju 😜
Polecam

________________________________

23 kwietnia 2017 07:52
LR

Pani Agnieszko :) Piękne strzyżenie, piękny kolor – jest idealnie :) do zobaczenia za chwilę :) pozdrawiam, Lena.

________________________________

22 kwietnia 2017 18:20
Mariola

Pełen profesjonalizm! p.Edyta świetnie doradziła i rewelacyjnie wykonała zabieg. Jestem bardzo zadowolona i zrelaksowana. Dziękuję i polecam!

5.0
________________________________
20 kwietnia 2017 00:31
Blanka

Dziękuję pięknie Pani Edycie za profesjonalizm i cudowny nastrój 😃

 5.0
________________________________
12 kwietnia 2017 23:00
Kasia

Profesjonalnie wykonany masaż relaksacyjny w przyjemnym otoczeniu. Kulturalna i miła osbługa

  ________________________________
7 kwietnia 2017 10:36
Aneta K.

Cudowne miejsce!!! Wspaniałe panie dbają o człowieka od stóp do głów :) Specjalistki w swoim fachu,przemiłe i urocze potrafią dopieścić każdy centymetr ciała zwracając baczną uwagę na potrzeby, problemy oraz marzenia jednostki. Z całego serca polecam to miejsce odnowy fizycznej i duchowej. Zawsze jest to niezapomniany czas relaksu za którym się tęskni aż do następnej wizyty :)

2 kwietnia 2017 19:38
Monika

Jak dobrze, że jest Pani Edyta ;-)) jak to dobrze, że mam blisko do Relax in SPA ;-))

 5.0

 ________________________________

30 marca 2017 20:00
Joanna

Regulacja i henna perfekcyjne jak zawsze

________________________________

27 marca 2017 16:17
mr

przyjemna atmosfera, pyszna kawa w dobrym towarzystwie, i co najważniejsze, szanowna Pani spełniła moją „zachciankę” co do ścięcia. na pewno wrócę tutaj następnym razem.
otrzymałam również rady i porady do pielęgnacji włosów w ciąży, ponieważ pojawiły się niechciane problemy z wypadaniem włosów.
Rozmowa bardzo otwarta. Reasumując polecam jak najbardziej.

________________________________

24 marca 2017 15:44
Adrianna

To była moja pierwsza wizyta u fryzjera w tym salonie. Zdecydowanie oceniam wizytę na 5 z plusem. Pani Agnieszka to świetna fryzjerka, słucha potrzeb i oczekiwań klienta, a przy tym informuje krok po kroku co robimy, po co i jaki da to efekt.
Flamboyage i cięcie wyszły pięknie, z pewnością wrócę do Pani wrócę!
Jeszcze raz dziękuję za tak fachową pracę i zadowalające rezulaty !!

5.0

________________________________

13 marca 2017 08:40
Klientka

Jak zwykle profesjonalnie, trafny dobór zabiegu, skóra nawet po samym zabiegu już wygląda naprawdę świetnie. Polecam. I jak zwykle podziękowania dla pani Edyty.

5.0
 ________________________________

Profesjonalna obsługa, fantastyczny masaż. Można poczuć się wyjątkowo. Doskonały pomysł na prezent.

5.0
  ________________________________

Jestem bardzo zadowolona.Polecam wszystkim zabiegi u PANI Edyty 😉

5.0
  ________________________________

Pani Agnieszka jak zawsze podeszła do sprawy profejnonalnie,aż sie nie chce wychodzić z salonu!!!

5.0

 ________________________________

22 lutego 2017 19:37
Jola /Agata

Masaż ,super klimat, relaks i odpłynięcie .
Babskie spotkanie na najwyższym poziomie
Panie od pazurków super

5.0
  ________________________________

Bardzo dziękuję za atmosferę i wspaniałą fryzurę.

Pozdrawiam,

5.0
 ________________________________

Wizyty w Relax in Spa sa nie tylko zabiegiem dla ciała i ale i duszy . Człowiek wychodzi piękniejszy i zrelaksowany

5.0

________________________________

14 lutego 2017 18:52
Katarzyna

Pani Basia wykazała się profesjonalizmem w podejściu do klienta jak i samej usługi (masaż kręgosłupa połączony z masażem bańką). Miejsce bardzo przyjemne i w dobrym guście. Pozytywnie oceniam obsługę.

5,0

________________________________

13 lutego 2017 15:46
Ewa

Nawet po przeprowadzce dojezdzam z Ursynowa bo warto… :)

5,0

________________________________

8 lutego 2017 20:11
Ania

Pani Kasia jest prawdziwą profesjonalistką. Wysłuchała, przedstawiła zabiegi możliwe do zastosowania, zaleciła swoim zdaniem najlepszy, przedstawiła jego zalety i cierpliwie wyjaśniła jak w najbliższych dniach będzie zachowywała się skóra. Miło i pożytecznie spędzony czas :-)

5.0
________________________________
6 lutego 2017 09:34
Kaś01

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Masaż bardzo przyjemny, atmosfera salonu spowodowała, że się zrelaksowałam. Nie czułam się jak kolejny klient, którego trzeba odznaczyć. Bardzo spokojnie, indywidualne podejście do klienta, bez pośpiechu :) Pani Kasia jest bardzo sympatyczna, myślę, że miło nam się rozmawiało :) Na pewno jeszcze wrócę do salonu! Polecam!

5,0
________________________________
5 lutego 2017 21:34
Mirosława

Wizyta w salonie jak zawsze bardzo relaksująca.
Pani Agnieszka bardzo precyzyjnie i fachowo wykonała koloryzację i strzyżenie.
Mirosława Zając

5,0
 ________________________________

31 stycznia 2017 23:59

Anastasiya

Dziękuję za wspaniałe i bardzo profesjonalne zabiegi, przydatne porady i ogolne podejście! Każdy zabieg u Państwa to prawdziwy relax i sama przyjemność. :)

5,0
 ________________________________
28 stycznia 2017 22:04
Ewa

Jeszcze nigdy się nie zawiodłam… Po raz kolejny doskonale :) mąż również zrelaksowany :)

 

 ________________________________ 

18 stycznia 2017 11:07

Agnieszka

rewelacyjnie jak zawsze!!!

16 stycznia 2017 23:24

M

Jak zwykle fantastyczna atmosfera. Peeling przed masazem zdecydowanie polepsza odczucia i wspaniale nawilza skore. Polecam wszystkim rytual dla dwojga – swietny pomysl dla par!

12 stycznia 2017 18:50

Zosia

Najlepsze podejście do klienta jak zwykle ! Wielki plus za indywidualne podejście wyjaśnienie merytoryczne zabiegu ! Polecam

 ________________________________

4 stycznia 2017 23:41

IJ

Pierwszy raz skorzystalam z uslugi manicure i bylo super – hybrydka trzyma sie juz ponad dwa tygodnie i pieknie wyglada! Masaz jak zwykle swietny. Polecam goraco!

5,0

________________________________
2 stycznia 2017 15:08
Adam

Nowa masażystka stanęła na wysokości zadania – finał pełen relax i dobre samopoczucie

5,0
________________________________
2 stycznia 2017 07:09
Zuzanna

Relaks i nowa energia. Przemle!

5,0

________________________________

30 grudnia 2016 14:35
Adam

Tym razem masaż w połowie leczniczy – skutecznie poprawił moje samopoczucie

5,0
 ________________________________
29 grudnia 2016 19:58
Dariusz

Jestem bardzo zadowolony, polecam każdemu kto szuka profesjonalnego, doświadczonego fryzjera. Bardzo miła obsługa.

5,0

 ________________________________

26 grudnia 2016 19:14

Agata

super masaż, bardzo miła obsluga, przyjemne wnętrze, polecam :))

 ________________________________
Iaroslava

Ladies and gentlemen it’s worth to go. I have been here with my boyfriend . We ordered a relax massage with hot oil for couple. It was wonderful. Girls are very welcome, smiling and English speaking . They treat you with tea, coffee, wine. I really recommend to visit Relax in spa.

 ________________________________
Renata

Bardzo dziękuję za uroczą fryzurę – od razu na Święta :)

Całemu zespołowi życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!

usługa: Refleksy komplet w. krótkie
5.0
 ________________________________
5 grudnia 2016 13:40
Janusz
było ….”bosko” 😉
 ________________________________
2 grudnia 2016 15:11
Anna
Wspaniałe miejsce, wspaniałe osoby, spełnia oczekiwania w 100% :)

 ________________________________

28 listopada 2016 10:18
Maria
Pani Ania jest przemiłą i nisamowicie profesjonalną osobą. Brwi całkowicie odmieniły mi twarz, dzięki czemu wygląda zdecydowanie lepiej, a pedicure to małe arcydzieło.
Nie bez znaczenia jest również atmosfera podczas zabiegów – ciepła i serdeczna…
 ________________________________
18 listopada 2016 09:30
Łukasz
Pani Agnieszka doskonale wie jaka fryzura jest dla mnie odpowiednia i czego oczekuję. Najlepszy fryzjer jakiego spotkałem!
 ________________________________
17 listopada 2016 18:11
Agnieszka
Pani Kasia jest rzeczową i kompetentną osobą. Wszystko na spokojnie wytłumaczyła jak również odpowiedziała na moje pytania. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i na pewno wrócę jeszcze
 ________________________________
17 listopada 2016 14:12
Blanka
Zawsze zadowolona klientka bardzo dziękuje ☺Pozdrawiam całą Ekipę ☺
usługa: Koloryzacja z model. w. długie
5,0
 ________________________________
13 listopada 2016 08:16
Ewa
Fantastycznie… doskonały masaż, dobrany i modyfikowany w zależności od potrzeb dnia, piękne zapachy, spokój i wysoka kultura. Baaardzo sympatycznie… :)
 ________________________________
9 listopada 2016 11:54
Ewa
Bardzo mily relax i spokoj w gabinecie… przytulnie i profesjonalnie… :)
usługa: MASAŻ RELAKSACYJNY CAŁEGO CIAŁA + MASAŻ TWARZY + MASKA NA TWARZ

 ________________________________

6 listopada 2016 12:00
Sylwia
Wspaniała atmosfera, znakomity dobrany zabieg, dużo dobrych i profesjonalnych rad. Pani Edyta stworzyła znakomity, pełen ciepła relaksujący nastrój. Dziękuję serdecznie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie wszystkim.
usługa: Sublime Skin [comfort zone] – double Peel
5,0
 ________________________________
5 listopada 2016 18:33
Piotr
Wszystkim polecam panią Agnieszkę.
 ________________________________
27 października 2016 22:26
Maria
Jestem znów piękna, główka jak marzenie, dzięki fachowej obsłudze pani Agnieszki i pysznej energetyzującej herbarce
 ________________________________
25 października 2016 21:37
Anastasiya
Dostałam zaproszenie na masaż relaksacyjny w prezencie na urodziny. Liczyłam na relax, ale nie spodziewałam się, że będzie aż tak niesamowicie przyjemnie! Zapomniałam o wszystkim i poczułam się królewna :) Z chęcią wrócę po kolejną dawkę relaxu. P.S. Dziękuję Pani Basiu.
usługa: Masaż relaksacyjny
5,0
 ________________________________
24 października 2016 14:39
Monika
Dziś byliśmy z naszym synkiem na pierwszym strzyżeniu u Pani Agnieszki.Dzieci to mali Klienci ale wymagający dużo cierpliwości. Na szczęście wszystko się udało, synkowi się podobało i myślę, że z chęcią przyjdzie na kolejne strzyżenie.
 ________________________________
14 października 2016 18:19Monika
…..i wreszcie wyglądam dobrze :-) Polecam zabiegi u Pani Edyty :-)
________________________________
4 października 2016 17:42Marta
Wspaniała atmosfera, przepyszna herbatka, po masazu wyszłam w stanie kompletnego relaksu zarówno fizycznego, jak i psychicznego. Cały zespół to mistrzostwo świata!
________________________________
3 października 2016 09:53
Monika
Relax in Spa to najlepsza strefa relaxu w mieście… to dbałość o komfort… to najwyższa jakość… to najlepsze kosmetyczki… Polecam
 ________________________________
30 września 2016 21:36Kamil
Pani Agnieszka, zawsze obcina wlosy perfekcyjnie. Zdecydowanie polecam.
 ________________________________
30 września 2016 15:15Monika
100% satysfakcji. Fantastyczny dobór koloru i piękna stylizacja włosów. Ujmująca obsługa całego personelu.
 ________________________________
27 września 2016 13:25
Raczyńska Sylwia
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Z pewnością wrócę na następny masaż lub wybiorę cały rekomendowany, przez Panią Basię pakiet zabiegów.
 ________________________________
26 września 2016 14:13Agata
Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z uslug Relax in SPA. Koloryzacja wyszla perfekcyjnie, a manicure hybrydowy wykonany byl z nalezyta starannoscia i dokladnoscia. Serdecznie polecam.
23 września 2016 22:29
publiczny
Paweł

Mega relax, połączenie pilingu z masażem – odlot :-)

 ________________________________
17 września 2016 02:35
Blanka

Serdecznie wszystkim polecam!!!

 ________________________________
16 września 2016 00:58
Małgorzata

Dziewczyny robiace masaz zadowolone i uśmiechnięte także poza bardzo przyjemnym masażem atmosfera też była bardzo dobra. Polecam. Dziewczyny podchodzą profesjonalnie do zabiegów. My akurat wróciliśmy z wycieczki po stanach na której w ciągu 3 tygodni zrobiliśmy 12000km, więc byliśmy bardzo zmęczeni fizycznie. dziewczyny poprawiły nasz stan znacząco:)

 ________________________________
13 września 2016 14:26
Nerila

Doskonały zabieg dla osób, które chcą ujędrnić swoje ciało. W wykonaniu Pani Edyty efekty murowane!

 ________________________________
9 września 2016 16:29
Ramhage

Pani Agnieszka to świetna fryzjerka.

 ________________________________
8 września 2016 21:14Ewa
Bardzo dobry mocny masaż w komfortowych warunkach i wielka pomoc dla lepszego samopoczucia
___________________________________
8 września 2016 19:18
Emma
Thank you so much, both of you! You are awesome! See you soon! Lot’s of love!
usługi: Regulacja brwi manualna, Sublime Skin [comfort zone] – deluxe Lift, Czekoladowa słodycz
5,0
___________________________________
8 września 2016 15:58
Justyna

Przemile spędzony czas, usługa wykonana fachowo kolejny już raz, szczerze polecam :)

usługa: Manicure i pedicure klasyczny
5,0
___________________________________
30 sierpnia 2016 20:29
Katarzyna
Pani Ania jest aniołem!
usługa: Masaż twarzy, szyi, dekoltu
5,0
___________________________________
Maria
jestem bardzo zadowolona z fachowości obsługi i atmosfery panującej w salonie
usługa: Strzyżenie d. komplet krótkie
20 sierpnia 2016 19:41
___________________________________
Hanna
Ciepły, pachnący olejek wmasowany w ciało tuż przed Masażem Próżniowym zapewnia komfort w trakcie zabiegu. Aplikowany jest przed każdym masażem i dodatkowo zapewnia doskonałe nawilżenie skóry ciała.
usługa: Masaż próżniowy BMC całe ciało
5,0
 ___________________________________
11 sierpnia 2016 23:10
Zbyszek

gdybym mógł to bym do pani Edyty chodził codziennie, serio :)

 ___________________________________
6 sierpnia 2016 21:13Małgorzata
Bardzo fajny i korzystny zabieg, w przyzwoitej cenie – skóra w kilka godzin później jest w dobrym stanie, mimo że ostrzegano o przed możliwymi zaczerwienieniami (w tej chwili nie widzę specjalnego problemu). Super obsługa, bardzo sympatycznie i pr…
usługa: Hydramemory [comfort zone] zabieg nawilżający
5,0
 ___________________________________
29 lipca 2016 18:48
Mariola

Jeżeli szukasz zrozumienia, dokładnej analizy potrzeby i problemów ze swoją skórą to koniecznie zgłoś się do wspaniałej Pani Edyty! Nie sądziłam nigdy, że mogę trafić w tak doskonałe ręce! Gorąco polecam!!

 ___________________________________
27 lipca 2016 22:2
Wojciech

Solidnie. Profesjonalnie. Nie chce mi się wierzyć ale ramię prawie nie boli :)

usługa:Masaż balijski
5.0
 ___________________________________
16 lipca 2016 21:26
Ewa
P. Kasia jest wysoce profesjonalną i przemiłą osobą, zaangażowaną w przeprowadzany zabieg;) polecam!
___________________________________
12 lipca 2016 09:22Raczyńska Sylwia
Jestem pod ogromnym wrażeniem, nie tylko profesjonalnego zabiegu, wiedzy czy podejścia do Klienta, ale rownież atmosfery, którą Pani Edyta stworzyła podczas mojej wizyty w Relax in Spa. Wyszłam zrelaksowana i wypoczęta. Z wielką przyjemnością wrócę wkrótce :)
usługa: Sublime Skin [comfort zone] – double Peel
___________________________________
2 lipca 2016 00:06

Łukasz

Pani Agnieszka jest niezastąpiona. Profesjonalna i bardzo sympatyczna. Od blisko trzech lat dba o moje włosy. Zawsze bezbłędnie i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam to miejsce każdemu kto chce oddać swoje włosy w ręce profesjonalistki! Wizyta w Relax In Spa to zawsze miło spędzony czas. Aż szkoda, że włosy nie rosną szybciej!
usługa: Strzyżenie męskie
 ___________________________________
Adam
Byłem pierwszy raz na masażu. Wybrałem masaż relaksacyjny pleców plus masaż głowy. Niewiarygodnie przyjemne doznania. Zapachy, muzyka i dłonie Pani Kasi przenoszą nas w świat baśniowej kwiatowej krainy zapomnienia. Człowiek wychodzi w lepszym stan…
usługa: Masaż relaksacyjny częściowy
5,0
 ___________________________________
28 czerwca 2016 19:08
Zosia
Kolejna przemiła i profesjonalna osoba w tym miejscu ! Polecam !!!
usługi: Pedicure hybrydowy, Depilacja wosk Lycon wąsik/broda/brwi/baki
5,0
 ________________________________
28 czerwca 2016 18:56

Relaks nie tylko z nazwy, to czas wyłącznie dla Ciebie

________________________________
27 czerwca 2016 22:42
Iwona

Jak zwykle 100% satysfakcji, przemiłe towarzystwo. To zawsze dobrze zainwestowany czas :)

___________________________________
27 czerwca 2016 22:36
Joanna
Jak zawsze polecam, miła, ciepła atmosfera i zabuegi po których wychudze kilka kat młodsza :)
usługi: Manicure i pedicure hybryda, Hydramemory [comfort zone] zabieg nawilżający
5,0
___________________________________
27 czerwca 2016 18:40Lena

Wszystko, czego oczekujemy od wizyty u fryzjera, a nawet więcej: super fryzura i miło spędzony czas, prawdziwy relaks :) polecam!!

usługa: Koloryzacja komplet w. krótkie
5,0
____________________________________
20 czerwca 2016 19:07
Monika

Jak zawsze wszystko w porządku. Jestem zadowolona z wizyty oraz z efektów zabiegu.

____________________________________
20 czerwca 2016 18:13
Ewa

Jak zawsze świetnie i miło, a tym razem ‚mama z dzieckiem na fotelu’ dały radę… pedicure…. Pani Etyta – uwielbiam i dziekuje za atmosferę :) Pełen komfort :)

5,0
 ____________________________________
15 czerwca 2016 09:43
Jolanta
Dziękuję Pani Agnieszko – jestem bardzo zadowolona z wizyty:)
Profesjonalna, miła i sympatyczna obsługa.
Salon godny polecenia.
________________________________________
13 czerwca 2016 21:17
Hanna
Zabieg Body Master polecam wszystkim paniom z problemem odkładania się tkanki tłuszczowej w newralgicznych częściach ciała. W Relax in SPA takie zabiegi wykonywane są perfekcyjnie.
________________________________________
12 czerwca 2016 22:49
Mirosława
Usługa wykonana perfekcyjnie. Kolor i strzyżenie jak zawsze bez zarzutu. Atmosfera w salonie bardzo miła, pozwala na prawdziwy relaks.
Mirosława Zając
5,0
________________________________________
9 czerwca 2016 18:16
Brygida
Jak zawsze doskonale.
________________________________________
8 czerwca 2016 21:55
Ewelina
Bardzo miła obsługa recepcji. Bardzo dokładna praca nad pedicure Pani Ani. Dziękuję!
________________________________________
5 czerwca 2016 16:31
Janina
Masaż w wykonaniu Pani Kasi rewelacyjny. Miła obsługa, sympatyczna atmosfera. Pełen profesjonalizm.
________________________________________
30 maja 2016 21:20
Hanna
Pani Agnieszka jest w pełni profesjonalna w tym co robi, a do tego jest osobą bardzo kontaktową i stwarza sympatyczną atmosferę podczas wizyty w salonie
________________________________________
28 maja 2016 19:14
Łukasz
Najlepsza fryzjerka w całej Warszawie, polecam!
________________________________________
24 maja 2016 19:26
Elana
Witam serdecznie. Powiem jedno : jestem zachwycona! Przemiła Pani Ania,bardzo doświadczona,staranna. Chciałam mocny masaż i miałam … z nawiązką:) Polecam wszystkim ! Wyszłam z masażu jak nowonarodzona. Bardzo dziękuje!
________________________________________
24 maja 2016 18:23
Katarzyna
bardzo profesjonalna obsługa, adekwatna do nazwy „relax in spa” :)
usługi: Koloryzacja z model. w. długie, Henna komplet
5,0
 ________________________________________
19 maja 2016 18:23
Małgorzata
Masaż jak zwykle rewelacyjnie. Dodatkowo zakupiłam świecę zapachową (dostępne w SPA) dla podtrzymania tego miłego klimatu.
________________________________________
15 maja 2016 16:18
Monika
Relax in Spa to nie tylko profesjonalne zabiegi, ale również cudowne Panie, które tworzą magiczną atmosferę. Dziękuję i pozdrawiam.
________________________________________
13 maja 2016 18:13
Iga
Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Pełen profesjonalizm, świetny relaks, cudowna atmosfera… i – co tez ważne, cena nie zwalająca z nóg (wiec można sobie pozwolić na odrobinę relaxu nie wydając na to miesięcznej pensji jak w niektórych SPA lub hotelach). Można się na chwilkę oderwać. Dziękuje serdecznie i z pewnością jeszcze wrócę!
________________________________________
12 maja 2016 13:00 
Ania
Wspaniale miejsce, z uroczymi dziewczynami. Masaże stawiają na nogi i pozwalają odpocząć w doskonałej atmosferze. Wizyta w Relax in spa jest najlepszym lekarstwem na chandrę i najlepszym sposobem na uczczenie miłego dnia. Salon jest pięknie urządzony, klimatyczny i czysty. Sama przyjemność! Dziękuję za miłe chwile, uśmiech i pełen relaks:-) Polecam!
usługa: Masaż relaksacyjny
 5,0
________________________________________
4 maja 2016 08:57
K
Jak zwykle bardzo dobra ocena. Profesjonalne podejście do klienta, przemyślany dobór zabiegu do potrzeb skóry. Bardzo polecam.
usługi: Sublime Skin [comfort zone] – double Peel, Masaż twarzy dodatkowo
 5,0
________________________________________
30 kwietnia 2016 00:04
Sylwia
Pani Edyta, jak zawsze była profesjonalna, sympatyczna i rozmowna. jestem zadowolona z zabiegu oraz rezultantu i rad. Dziękuję serdecznie.
usługa: Henna komplet
 5,0
________________________________________
21 Kwiecień 2016, 07:34
Ewa
Uwielbiam… :) i nigdzie indziej nie pójdę… :) Do tego zapachy kosmetyków jak dla mnie są dobrane idealnie…
usługa: „Medibac” Dermalogica zabieg oczyszczający
5,0
________________________________________
15 Kwiecień 2016, 18:20
Paulina 
Kolejny raz skorzystałam i się nie zawiodłam. Obciete tak jak sobie zażyczylam- modnie z grzyweczka miękkie błyszczące po prostu cudowne w dotyku -pani Agnieszka to w końcu najlepszy doradca :) Obsługa przemiła zrelaksować się całkowicie. Polecam …
5,0
________________________________________
12 Kwiecień 2016, 18:53
Dominik
Cała wizyta przebiegała sprawnie i bardzo profesjonalnie,rozmowa z Panią Edytą w trakcie oraz niespodzianka jaką mi zrobiła przygotowując mi „coś słodkiego” przed rozpoczęciem zabiegu,świadczy o tym ze słucha i wychodzi naprzeciw oczekiwaniom i to nie tylko tym związanym z celem wizyty :)
Będę polecać nadal!
usługi: Oczyszczanie manualne , Regulacja brwi manualna
5.0
________________________________________
07 Kwiecień 2016, 21:19
Gorąco polecam masaż kamieniami w wykonaniu pani Ani. Fantastyczny, relaksujący. Bardzo miło spędziłam czas w Relax in SPA.
usługa: Masaż gorącymi kamieniami
 5.0

________________________________________

Mirosława
Wizyta w salonie była jak zawsze przyjemnością. Pani Agnieszka dobrała bardzo profesjonalnie kolor refleksów a strzyżenie po prostu perfekcyjne. Panie zaprezentowały również nowości kosmetyczne łącznie z wręczeniem próbek.
Mirosława
usługa: Koloryzacja refleksy komplet wł. krótkie
________________________________________
27 Marzec 2016, 23:33
Ewa
Doskonały… Profesjonalny… Na pewno powtórzę to doświadczenie… :)
________________________________________
25 Marzec 2016, 18:46
Joanna
Prawdziwy relax, pani Edyta jest genialna
________________________________________
21 Marzec 2016, 07:14
Rikita
Wizyta przyniosła oczekiwany relaks, profesjonalna obsługa, bardzo miła atmosfera. Naprawdę warto oddać się w fachowe ręce.
________________________________________
17 Marzec 2016, 10:59
Ewa
Kojąco, spokojnie, kulturalnie i profesjonalnie… To co w SPA liczy się najbardziej – było, a więc na pewno wrócę… :)
________________________________________
06 Marzec 2016, 11:00Sylwia
Pełen profesjonalizm oraz doskonałe nateżenie siły masażu do indywidulanych potrzeb. Jestem bardzo zadowolona.
ps. Muzyka mogłaby być zmieniana częściej 😉
usługa:Masaż klasyczny całe ciało
5.0

________________________________________

05 Marzec 2016, 20:21Arendzikowska
Zabieg spelnil moje oczekiwania. Dziekuje Pani Kasi za profesjonalna obsluge.

________________________________________

3 Marzec 2016, 18:17
Elżbieta
Fantastyczna atmosfera i pełny profesjonalizm, serdecznie polecam, pierwszy raz na fotelu u kosmetyczki czułam się swobodnie
usługa: Henna komplet
5.0
________________________________________
02 Marzec 2016, 22:19
Hanna
Profesjonalna obsługa, wykonany zabieg w pełni mnie usatysfakcjonowany, a do tego można liczyć na wielki kubas cieplej wody i miłą rozmowę. Polecam
usługa: Masaż próżniowy BMC całe ciało
5.0

________________________________________

22 Luty 2016, 12:27Janusztym razem „kości trzeszczały” (na moją wyraźną prośbę!)
kręgosłup w chińskie S 😉
ale efekt rewelacyjny :)))usługa: Masaż relaksacyjny5.0

________________________________________

16 luty 2016, 21:50
Ewa
Pani Agnieszka ma cudowny talent fryzjerski. Bardzo dziekuje za wspaniala fryzure :-)usługa: Strzyżenie d. komplet krótkie5.0
14 Luty 2016, 18:35
Maria
Kurs przerósł moje oczekiwania. To były wspaniale spędzone trzy godziny. Wyszliśmy zrelaksowani, odprężeni i bardzo pozytywnie nastawieni. Dostaliśmy też mnóstwo przydatnych informacji oraz drobne upominki, które mile nas zaskoczyły. Z całą pewnością chętnie skorzystamy też z innych ofert dla par :)
usługa: Kurs masażu dla par
5.0

________________________________________

12 Luty 2016, 01:48
Paulina
Pomimo tego ze jest to mój pierwszy raz nie zawiodłam się. Pani Agnieszka jak i reszta personelu – pełen profesjonalizm. Naprawdę byłam zaskoczona. Atmosfera przemiła a miejsce naprawdę klimatyczne. Efekt koloryzacji wyszedł dokładnie tak jak chciałam. Serdecznie polecam. Na pewno skorzystam niebawem :) w tym miejscu naprawdę można się zrelaksować :)

________________________________________

08 Luty 2016, 11:37
Sylwia
Pani Edyta wykonała zabieg double peel z pełnym profesjonalizmem. Nie tylko przekazała mi dużo istotnych porad, ale również wywarła na mnie wrażenie osoby, która pasjonuje się kosmetyką i pielęgnacją. Jestem zachwycona. Brawo!

________________________________________

30 Styczeń 2016, 14:22
Monika
Pani Kasia pomogła mojemu małemu mężczyźnie. Fantastyczna atmosfera i podejście do młodego klienta zdecydowanie przełamały nieśmiałość. Relax in Spa po raz kolejny mnie miło zaskoczył. Serdeczne dziękuję i pozdrawiam.
5.0
________________________________________
28 Styczeń 2016, 11:44
Janusz
czułem się wymasowany „od stóp do głów”
masaż stóp-rewelacja ale masaż czaszki 😉 na koniec to już odjaz!
pozdrowienia dla Pani masażystki.
usługa: Masaż relaksacyjny
5.0

________________________________________

24 Styczeń 2016, 10:29
Sylwia
Masaż wykonany przez Anię spełnił moje wszystkie oczekiwania -siła masażu była dostosowana do potrzeby i mojej preferencji. Atmosfera, muzyka i rozmowa z Anią na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona i będę rekomendować usługi masażu moim znajomym :)
________________________________________
23 Styczeń 2016, 19:10
Patrycja
Bardzo przyjemna wizyta, brak jakichkolwiek zastrzeń, pełen profesjonalizm i pełna dyskrecja. Po wizycie czuje się odprężona i zrelaksowana.
usługi: Masaż klasyczny całe ciało, Masaż relaksacyjny
 5.0
________________________________________
Alisha
The treatments were very professional and relaxing, especially the facial. Thank you very much!
usługi: Masaż relaksacyjny , Sublime Skin [comfort zone] – double Peel
 5.0

________________________________________

12 Styczeń 2016, 19:12
Mirosława
Pani Agnieszka bardzo profesjonalnie zrobiła koloryzacje. Fryzura bardzo ładna, wygodna i nowoczesną.
Cała wizyta odbyła się w sympatycznej i relaksującej atmosferze.
usługa: Koloryzacja
5.0

____________________________________________

08 Styczeń 2016, 23:22
Aleksandra
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Oprawa oraz sam zabieg pobudzają wszystkie zmysły, dzięki czemu można odprężyć się i zapomnieć o świecie :) Masaż złocistym miodem sprawia, że skóra staje się jedwabista w dotyku, a dodatkowo skrzy się drobinkami „złota”. Gorąco polecam.
usługa:Masaż złotym miodem
5.0

 __________________________________

Agata
Jak zawsze profesjonalnie wykonana usługa. Dodatkowo bardzo miła atmosfera. Polecam!!
usługa: Koloryzacja refleksy komplet wł. dł.
5.0

________________________________________

05 Styczeń 2016, 20:39publicznyPhilippe
Dzienki Agnieska??bsuper jak cwykle
usługa: Strzyżenie d. komplet krótkie
5.0

____________________________________________

19 Grudzień 2015, 18:40
publiczny
Łukasz
Wszystko super, serdecznie polecam wszystkim!
5.0

____________________________________________

19 Grudzień 2015, 12:38
publiczny
Ewelina
5.0 ! Bardzo profesjonalnie
usługa: „Medibac” Dermalogica zabieg oczyszczający
 5.0

____________________________________________

18 Grudzień 2015, 19:28
prywatny
Mariia
Wszystko fantastycznie
usługa: Strzyżenie d.komplet długie
5.0

____________________________________________

18 Grudzień 2015, 18:24
publiczny
Marta
Jestem bardzo zadowolona z salonu Relax in Spa.
Panie są w pełni profesjonalne i bardzo miłe.
Wykonane usługi sa na bardzo wysokim poziomie i polecam wizytę w salonie.
usługi: Koloryzacja refleksy komplet wł. średnie, Regulacja brwi manualna
 5.0

____________________________________________

17 Grudzień 2015, 17:21
publiczny
Urszula
Jak zwykle w rękach pani Agnieszki – pełny relaks ?
usługi: Depilacja wosk Lycon nos, Koloryzacja z model. w. długie
16 Grudzień 2015, 18:23
publiczny

____________________________________________

Liwia
Pelen profesjonalizm :)
usługa: Peeling kawitacyjny – oczyszczanie
5.0

____________________________________________

16 Grudzień 2015, 14:09
prywatny
Janusz
:)))))))))))))))) taaaak wygląfda zadowolonu klient! 😉
5
usługa: Masaż relaksacyjny
5.0

____________________________________________

13 Grudzień 2015, 21:16
publiczny
Marta
Depilacja IPL to absolutnie genialny wynalazek a w polaczeniu z profesjonalizmem osob preprowadzajacych zabieg to rzecz wspaniala. Dobra herbatka i ciekawa konwersacja pozwala sie odprezyc i miec naprawde swietny wieczor! :)
usługa: Depilacja IPL
5.0

____________________________________________

13 Grudzień 2015, 14:23
publiczny
Kamila
Miła atmosfera sprawia, że naprawdę można się zrelaksować. :) Byłam tu na masażu pierwszy raz w życiu, ale na pewno będę wracać.
usługa: Masaż relaksacyjny
5.0

____________________________________________

11 Grudzień 2015, 18:56
publiczny
Iwona
Pani Edyta kocha swoją prace i to widać. Budzi zaufanie i można bezpiecznie oddać się w Jej ręce. To był naprawdę relax. Bardzo dziękuję.
usługa: Sublime Skin [comfort zone] – deluxe Lift
5.0

____________________________________________

11 Grudzień 2015, 08:36
publiczny
Tomasz
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

10 Grudzień 2015, 18:44
publiczny
Stanisław
Wszystko super! Polecam!
usługa: Strzyżenie męskie
 5.0

____________________________________________

10 Grudzień 2015, 18:10
prywatny
M
KOMBINACJA Zabiegów zapewniła mi relaks, jak zwykle w przemiłej atmosferze!!!
usługi: pedicure z malowaniem, Masaż relaksacyjny częściowy, Peeling solny lub cukrowy ciała, Depilacja wosk Lycon pakiet łydki, bikini klasyczne & pachy
5.0

____________________________________________

09 Grudzień 2015, 20:22
publiczny
Cezar
Balinese massage very nice and strong!
usługi: Masaż klasyczny całe ciało, Masaż klasyczny częściowy
5.0

____________________________________________

09 Grudzień 2015, 15:30
publiczny
Justyna
Jak zwykle wizyta udana.:)
usługa: Henna brwi z regulacją manualną
5.0

____________________________________________

08 Grudzień 2015, 23:37
publiczny
Smoliński
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

07 Grudzień 2015, 20:01
publiczny
Adrianna
usługi: Pielęgnacja „Hydrate-me”, Henna brwi z regulacją manualną
5.0

____________________________________________

07 Grudzień 2015, 18:11
publiczny
Philippe
as usual the team is great, the salon nice, and the treatment perfects.
thanks for all
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

05 Grudzień 2015, 19:46
publiczny
Grzegorz
super obsługa polecam
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

05 Grudzień 2015, 10:55
publiczny
Mirosława
Usługa jak zawsze wykonana bardzo profesjonalnie w miłej relaksującej atmosferze.
Mirosława Zając
usługa: Koloryzacja komplet w. krótkie
5.0

____________________________________________

03 Grudzień 2015, 20:02
publiczny
Aneta
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.
usługa: Henna brwi z regulacją manualną
5.0

____________________________________________

03 Grudzień 2015, 17:48
publiczny
Sebastian
Miła i profesjonalna obsługa klienta.
usługa: Strzyżenie męskie
5.0

____________________________________________

01 Grudzień 2015, 21:57
publiczny
Agnieszka
Mega fantastycznie!!!

 

Menu
×